Ezhak-napadaka!
Zobacz zdjęcia, znalazłem sesję zdjęciową z jeże. Sprawa była jeszcze jedna. Mieszkam w rodzinie ogród ezhinoe. Popołudnie gdzieś w ukryciu, a nocą przychodzą do miskę Whiskas kolacji kota. Kocie klan - jeden kot i trzy koty wolą wycofać się nawet wtedy, gdy chłopcy z strasznej katastrofie sobie drogę przez złoże (nie wiem, co oni są tak pop w zaroślach kwiatów, ale wrażenie, że tutaj przynajmniej jest przeniesienie dzika). Więc, pewnego dnia pójdę do siebie spaceru po ogrodzie, nie przeszkadza nikomu. Nagle widzę - para porusza się prosto na mnie. Kobiety nieco większe i najwyraźniej zebrane potomstwo przynieść w najbliższej przyszłości. Ja absolutnie miał zawrócić i wrócić, niech idą tą małą zwierzęcia w stanie podrażniać, gdy jej towarzysz tak żartobliwie skoczył na mnie i warknął jak pies.Samica z tych dźwięków, jakby na zawołanie, skulona, i byłem zaskoczony po prostu zamarł. Cóż, mam aparat prawie zawsze z nim. Chciałem zbliżyć - gdzie tam! Hedgehog całkowicie poszedł do gniewu, podskakując w miejscu, prycha i warczy! Zaiste, jak mały pies. Gdzie tylko siły pochodzą, nie milkną do drugiego, ślina dostanie wszystko w promieniu około pół metra. Mając to wszystko w jeża kulowym leżał między nim a mną, to jest, że tak powiem, bo bałam się. Wtedy zauważyłem oddychała ciężko (chyba, że to bardzo trudne, ponieważ leżeć zwinięty) i wyszedłem.
Tutaj sprawdzeniu napadaku. Triumfujący mops ezhinaya, kiedy zobaczył, że ja jechałem.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Wyobrażam sobie, że okno - morze ...
- I kolejna Spathiphyllum
- Historia Karpik
- Niespodziewanie niesamowite prezent
- Cóż, to bardzo duży uzupełnianie
- Maki polowe - jak piękne!
- Maranta wyrósł !!
- Kwietniki, kwiaty i tylko kilka turystów
- Dedykowane dla wszystkich miłośników Japonii
- Mimosa w ogrodzie!