Wskazówki Natalia Żukowa
Natalia Żukowa - właściciel ogrodzie na przedmieściach południowo. Działka o powierzchni 25 akrów położonych na terenie starego lasu świerkowego. Ogród Wiek - 45 lat, ale zaczęły aktywnie rozwijać w ciągu ostatnich pięciu lat. Ten ogród można powiedzieć, że jego rogi są wykonane z pragnienia, tradycji rodzinnych i zwyczajów swoich właścicieli i ich przyjaciół.Wideo: collage i decoupage pudełka embosing wyjątkowy Masterclass wideo Natalija Żukowa
Ogród znajduje Natalia Żukowa mogą być użyteczne dla innych ogrodników:
Wideo: enkaustyczny + mix mediów: seminarium online oraz warsztatów Natalija Żukowa. Wystrój woskową nośnika
- Arch, a także toru, musi zostać zaproszony gdzieś. I mam go stojącego przy ogrodzeniu. Znalazłem wyjście łamiąc ją na dwie nierówne części. Dla większej stabilności umocniła swoją plastikową siatkę z bardzo małymi komórkami. I to nie tylko wsparcie dla róż, ale ozdobą ogrodu.
- Arbor, zbudowaliśmy ze starej szklarni, zadzwoniłem jej tete-a-tete. to&hellip- foteliki ze starego Lada w pięknych okładkach.
- Niska ściana oporowa mogą być wykonane z pni świerkowych zwykłych, nasączone w oleju odpadowego.
- Miskant szybko obudzić, na początku wiosny, ostatni śnieg I wsunął je pod mocznika. Ta technika używać z innymi roślinami.
- Nie mam problemu z pielenie. Wszystko zeskok I obejmujący gęsty czarny lutrasilom - uderza rzadki chwast. Zrobić nacięcia w nich sadzić i zasnąć ze żwiru lub piasku, a czasem po prostu uziemić lub torf. Dumping lutrasil bez przerwy, można bezpiecznie chodzić bez poduszki piaskowej. Czasami rośnie poczucie siew, ale to jest bardzo łatwe do chwastów.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Nowe życie starej ogrodzie
- Ktoś poprosił o działce chrząszczy Colorado
- Daj nam znać
- Decoupage i kwiat aktualności
- Kroton- przycinanie i zakorzenienie
- Spacer po ogrodzie
- Arbor vitae
- Mój ulubiony nagietka
- Hortensja kwiat ogród dla domu i ogrodu
- Opatrunek ogrodnictwo ogórek opieki choroba