Porady Ludmiła Biała
Wideo: Porady Ludmiła Biała. część №2
Ludmiła White - artysta, projektant krajobrazu i właściciel ogrodu, w północno-zachodnim regionie moskiewskim. Działka o powierzchni 18 akrów położonych blisko Mkad, otoczona osiedli letniskowych. Ogród Wiek - 18 lat. Prace rozpoczęły się 13 lat temu. Charakter ogrodu - skromnym ogrodzie, gdzie projektant krajobrazu odpoczywa od pracy.Wideo: W poszukiwaniu raju sada_2010. Komentarz Ludmiła Biała
- W sercu ogrodu powinny być stabilne i nie rzadkie rośliny ciepłolubne - schronienie dla zimowej połowie sekcji zbyt kłopotliwe. Chociaż czasami, oczywiście, trudno oprzeć się pokusie, aby kupić coś nadzwyczajnego. Dziewięć lat temu posadziłem krzew granicy w małym gałązka mericariae lisohvostnikovoy. Sprzedawcy obiecał mi drzewa kwitnących pędów sześćdziesięciu i zazdrość wszystkich sąsiadów. Trudno powiedzieć, co argument działał bardziej. Dzisiaj, rozciągając ponad dwa metry kwitnienia krzew nie może przejść obojętnie.
- Rama zawsze obszarów najbardziej dekoracyjnych, ale nie ograniczają się do ogrodu. Nie przeciążać krajobrazu, choć nasycone grupy kolorów są równoważone przez naturalne zielone kuschami. Mamy zakątki, gdzie, w razie potrzeby, można znaleźć na pokrzywy barszczu maja.
Wideo: Ludmiła Biała
- Formy architektoniczne z własnej podejmowania uczyni ogród bardziej komfortowe. Ławki, biały, w tonie domu, pod pergolami powojników wykonanych ręce ojca.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Pożegnanie tańczyć chryzantemy Autumn kula Nikitsky ogrodu botanicznego (Krym
- Nikita Botanical Garden przedstawiony gości 120 odmian tulipanów
- Formacyjne przycinanie na pniu
- Większość zbóż: Expertise
- Mericariae
- Grandiflora Astra
- Czy ogrodnik potrzebne?
- Rosja Gardens: Garden Ludmila biele na przedmieściach
- Tworzenie kompozycji ogrodowej: porady projektanta krajobrazu
- Dlaczego trzeba krajobrazu?
- Charakterystyka zawodu krajobrazu
- Wymagania dotyczące zawodu „projektowania krajobrazu i architektury”
- Działki przez Ludmiła Iwanowna!
- Plan ogród działka
- Style ogrodowe
- Opowieści starych żon dla mojej wnuczki
- Angielski ogród
- Krajobrazu: inwestowanie w zdrowie i dobre samopoczucie
- Projekty krajobrazu i wnętrz krajobrazu - krajobrazu ogrodu
- Krajobrazu witryny
- Krzewy z nadzwyczajnego rozkwitu na wiosnę - forsycji, zimotsvet, tsertsis, Clematis do ogrodu