Ale, kwiecień, bądźmy przyjaciółmi!
Video: Wiersze o kwietnia A.Barto dla dzieci "kwiecień" Gry dla dzieci
Pozdrowienia dla wszystkich i dzień dobry! W kwietniu spodziewamy się wielu pozytywnych emocji, ciepła i młodych rosnących ziół i pąki piękne tsvetov.My przyszłość nadziei na sukces na wiosnę sezone.No nie jest gotowy do naturalnych niespodzianek, ile lat przyrody uczy nas zamówić gotowość do niespodziewanych zakrętów, tuż i nie chcesz, aby na tej samej prowizji ponownie i nadal słońce relaksuje, dostosowuje się do tekstów ogrodzie i tracimy czujność, a potem ........ przymrozki, gradobicia mieszane, prawie letnie temperatury, a na końcu prawie zima zimne noce. Same rośliny w ogrodzie mylić i mieszać się pór roku, czyli co wydarzyło się w naszej południowej regionah.Postradala cały nasz kraj, po silnym lato ocieplenie przyszło zimno, krótki, ale mocny, daje wszystko poteryany.rasteniya utracone w ogrodzie poza privlekatelnost.Teper powoli odzyskuje wszystkie ale euforia szybko się skończyła, a czas ostrożne podejście do pogody, i nagle znowu? W rzeczywistości sprawy jest to, że bardzo trudno jest przewidzieć, że może to się zdarzyć --vdrug.
Dlatego postanowiłem, że będę teraz przyjąć go jak to jest i cieszyć się wszystko zmieniło po wstrząśnięciu pogodę w sadu.kazhdomu zarodku, travinochke, nowe Rostik.
Ten dziki kalii, przywiezione z gór i rozwijać się przez wiele lat, po rozkwicie na kolec utworzonej kolby z czerwonych jagód, a przed kovylka rośnie, wkrótce stać się bardzo delikatne i piękne.
W całym ogrodzie wyrosły same delphiniums wiekowych.
Gospodarz poszedł w mroźne dni, ale wyprostował się powoli.
Pierwsze liście Deutz, jeśli nie szkoda, wszystkie pomerzla, że budleya analogichno.Szadi meta Sequoia.
Całkowicie obmerzla zawilec, ale szybko wrócił świeże listiki.A zobaczyć zalążek hellebore, ja -To zabrał ogonek ciemiernik i po prostu utknął w ziemi, ale zaczął. Uwaga.
Film: Jak mogę uruchomić mój pamiętnik + outlook Leuchtturm 1917!
Keriya również cierpiał Ale siła roślin jest duża, a nawet pąki hilenkie tam.
Ale jaskry już ciepło, więc jasne.
Szybko zwiększa liści Calla.
Wszystko aliumy zamroził kilka łodyg lewo.
Phlox wyraźnie spodobał się pogoda, kwiaty.
Trochę o eksperymentach
I zajęło korzeń przycinanie wybraną współlokatora Aucuba ty na bodziec jest wyjątkowy, ale łatwo dać korzenie.
Mój jeden z dwóch ukorenyashek bugenwilli, już ciężko rośnie.
A to wszystko z życzeniami od miesięcznego myaukolok które są już walki, skoki i zabawy.
Film: Michael Kolschik chwile okrąg z legendy filmowej cyrku
Na to, aż skończysz, ale myślę, że nie będzie news, mam spotkania, czekając rozety przyczepy fiołki, które ona nazywa hochuhoy w Lyudovichkinom blogu, natychmiast chwalić i czeka pędów nasion ginko.Tak nie proschayus.Vseh jak Vasil.
I krople Taszkient wiosnę
Video: Zakupy Fix Cena
- Bądźmy przyjaciółmi!
- New Life Gwiazda Betlejemska
- Lato akwarela kontynuacja
- Echa latem
- Bratki w ogrodzie
- Moje dalie kwitło!
- Drugi wiatr
- Stałość charakteru
- Mały zima raport kwiatowy lub jak poznałem wiosną?
- Kłujący ogród
- Historia mojego vosen
- Piwonie mama
- Piwonie w ogrodzie
- I na zewnątrz aż do zimy
- Nagietki lub frotte cud w swoim ogrodzie
- Nasz mały świat relaksu
- Wiosna środki zapobiegawcze w ogrodzie
- Kalendarz ogrodnika, 01 kwietnia 2016
- Kwiecień
- Kwiecień w ogrodzie
- Zapach kwiatów