Kwitnienie Sukhum
Och, dobrze, z jednej strony, mieszkają w południowej części miasta. W ogrodzie jest zawsze coś w rozkwicie, nawet w zimie. W lecie opuścić miasto i udać się na różowy dywan z liści oleander. I na ciebie przed deszczem Glicynia różowe płatki.
Callas tutaj (powiedziałem) nie jest doceniana, rośnie niemal jak chwasty. Ivy skalnica jest uważany za najbardziej straszny chwast! Nic dziwnego potwora w ogrodzie. I wiele, wiele innych przykładów.
Ale z drugiej strony, ogrodnikiem i kwiaciarnia tutaj nie być interesujący :) Nie ma walki, nie adrenalina. Zatrzymany w branży pelargonii ziemia - ona rozkwitła po trzech dniach. Skukota. My (Sybiracy, północy, Ural) nie jest dla nas jasne przedstawić wojnę przeciwko szkodnikom, z bliskiej garnka i ubogich glebach. Iz suszę i zimno.
Ale co zaskakuje lato Sukhum. Już wspomniano dywan oleandrów.
Wideo: W Suchumi ulitsam.Ul.Chanba
A to z kilku szczęśliwych róż Stam w stoczni. Z ognistych kwiatów.
Róże są generalnie wszędzie. A nie oni, oczywiście, nie jest zaskoczony. Mieszkańców i nie zauważył.
Ten bluszcz wykonane odpust - dozwolony oplesti ściany. Bardzo ładny, prawda?
Wideo: W Suchumi, administracja otrzymała zbiorowy list do mieszkańców dzielnicy Beacon
To jest po prostu coś niewiarygodnie piękny, lekki, puszysty, jak płatki śniegu. Nie znam nazwy.
Niesamowite kwiat feijoa. Całe miasto jest w jego płomieniach.
Królowa subtropiki - Magnolia. Kwiat z ludzką głową. Zapach jest szkodliwe dla ludzi.
Wisteria. Na początku czerwca, całe miasto zostało splecione go - światła, cyprysy, kraty ... Teraz to zanika.
Canna. Bardzo nietypowy kwiat. Nigdy wcześniej nie widziałem. Tutaj sporządza łóżka ulica kwiat.
- Home oleander
- Perros-Guirec - miasto pelargonia
- Oleander
- Pelargonia wiosna
- Kwiat Oleander Dom
- Skalnica
- Przedsmak lata w Uralu
- Berberys zielony dywan
- Pahisandra koniuszka „zielony dywan”
- Róże w moim ogrodzie
- Arends skalnica
- Chwasty i róże
- Dywan z kwiatów esholtsii
- Cechy Oleander rośnie
- Zawartość oleander
- Był wieczór, albo gdzie mieszka, „kwiaciarnia”?
- Skalnica Arends - biały dywan pod nogi
- Moja strata, nabywanie i moi żałuje
- Środki do walki z chwastami i niszczenia chwastów trwałych - chwast w ogrodzie
- The Australian miasto uprawiania zbiorowych ogrodnictwo
- Dwa wiśni kwitło wyprzedzeniem w ogrodzie botanicznym w Suchumi