Nowe garnki dla nowych kwiatów
Witam wszystkich! Wszedłem na naszej ulubionej stronie i zobaczyłem, że wielu, tak jak ja, kochają przekształcić garnki ich rastyushek. Ja także postanowiłem pokazać swoje rzemiosło. I tak to się zaczęło. W moim życiu jest teraz kryzys, mam nadzieję, że nie jest głęboka, i trzeba oszczędzać na wszystkim. Ale moje kwiaty chcą się rozwijać, a nie w starych garnków i piękny gorshochkah.Da i chcę coś specjalnego. A w sklepie wszystko specjalny mi teraz trochę drogie. A więc postanowiłem ...
Majonez kupuję zawsze vederochkami i często, jak w mojej rodzinie to idzie bardzo szybko. Oto vederochko i będzie podstawą goshochka, na dole lutownicą lub rozpalonym igły do wykonywania otworów.
Wideo: Przygotowania do wiosny. Koszyk Garden. Nowe kwiaty :))
wszystko jest w zasięgu ręki i będą ozdobą. Wziąłem resztę moskitiery. Istnieje taka słaba jakość, jak welon dla panny młodej zieleni, sznurka pościel (mam nie polerowany), cekiny, a materiał pomocniczy: klej, nożyczki.
Pierwsze kroki. Daubed klej wzdłuż krawędzi dna słoika. Prigleivaem sznurka, a następnie zamknij to jest przykręcana do słoika. Na szczycie tej samej kotwienia kleju.
Tu jest puste zrobiłem. Pozostaje tylko włączyć fantazję. My fantasy, tym razem było tylko tyle, aby łuki z siatki, trzymać się go cekiny, kokardy, a te z kolei skłania się do garnka. Górna krawędź vederochka że zamknięty plecionki, tkaniny z jednego sznurka.
I to, co się stało:
Teraz tutaj jest mój rośnie novichok- Chlorophytum. Chciałem go przez długi czas.
kwiaty Urodziny wideo. Nowy rosyjski babcia. humor
I za to, użyłem siatki kwiatów doniczkowych i streamer noworoczne.
- 11 Pomysły rzemiosło starych opon
- Moje małe dzieci
- Moje prezenty urodzinowe
- Moi kwiaty i trochę o sobie
- Aktualności
- Transplantacja Phalaenopsis
- Wraz z nadejściem wiosny pogorszenia choroby i postępu
- Tsvetik-semitsvetik
- Brawo! nowe półki
- Witamy, niech Zapoznajmy
- Moje kwiaty!
- Z rękami - kwiaty, ale trochę inaczej