Spodek wody w strumieniu suchego zavereshnie
Wideo: Pre-mocowania folii PVC przed lutowaniem
Po tym jak ukończyłem Dry Creek, musiał zrobić tylko jeden krok do zakończenia pełnego obrazu.
Naturalnie woda ze strumienia w przyrodzie skaplivatesya jezioro. To jezioro chciał mi zrobić. Ale nie mógł się zdecydować, Dalet go z pojemnika, wypełnić miejsce w konkretnej formie, lub po prostu umieścić film. Więc to było kilka lat zamiast jeziora pit, który zabrał całą wodę po deszczu. Na zdjęciu w lewym dolnym rogu jest widoczny
Ale trzeba było prehal dla naszych gości. Umiejętność taki bałagan! Musiałem szybko umieścić rzeczy marafet i wyeliminować bałagan w suchym potoku.
Wybrałem duży magazyn sprzętu, kupił tam 90-litrowe czarne miednicę techniczne. To było dość głębokie i niezbyt dużej średnicy.
Ponieważ pojemność był mały, to było po prostu pracować. Stary pit spread ziemia ja dość dużo gruzu. Ustalono jej dorzeczu :) Wokół niego rozłożone ziemi, nawet żwir, ubijania stale.
Kruszywo wokół pojemnika służy jako studzienki drenażowej. Gdy nie jest ciężki deszcz, woda brzegi stawu, ale nie jest rozlany na torach i pozostawia przez spłynie do ziemi.
Ta metoda pojemności instalacji został pomyślany przez długi czas. Planowane jeśli zestaw konkretny pierścień następnie położyć go w umywalce, który stosuje się w łazience i powłoki, w razie potrzeby, mogą być usunięte, a korkiem uwalniania wody podczas nalewania dno wody. Ale w plastikowym pojemniku, aby otwór żałował. Tak, a objętość wody nie jest wielki na to, wyciągnąć go szybko.
Staw został zainstalowany poniżej poziomu strumienia i poniżej poziomu gruntu. W miejscu, gdzie potok i staw zadokowany, położyłem płaskie płytki z piaskowca. Wydają się powiesić nad stawem. Zrobiłem to z dwóch powodów: aby zmienić kształt efektu wodospadu zbiornika i kiedy woda spływa w dół strumienia. Instalacja poniżej poziomu gruntu z gruzu pylenia dał dodatkową ilość wody, jezioro przepełnione podczas deszczu.
Wideo: domek projekt
Na krawędzi pojemnika płasko kamienie. Położyli tylko w sposób jasny i trochę przypomina „Boucicaut”. I naprawdę nie podoba się wpływ na rollercoasterze, ale ta postać pojemności wykonany.
Wideo: grill rozpalić siebie. Dzieci jedzą grilla. Kindle grill. Dzieci jedzą grilla
W ramach podejścia do stawu zbyt rozłożone ziemi gruzu i położył duże kamienie, posadzone tymianek. Są to koty i psy to wygodne, aby przyjść i napić się wody.
Powitać gości wszyscy mieli czas! I zdałem sobie sprawę, jak dobrze, że czasami te sytuacje są zmuszeni do wymieszać i przełamania impasu.
Wtedy mój sąsiad dał lilia staw. Zwykły, żółty. Jest dobrze osiadł. Wychodzi z delikatnym zielonym kasztanowca wody pritenyayut lustrem wody a ona nie przegrzać i nie kwitną.
Film: Jak uciec z Coca-Cola, Fanta, a woda
I raz przywieźliśmy z połowu karpi. Jednym z nich był tak porywający, że wydaliśmy go w jeziorze. Minęły 4 lata, a następnie 5 i ten ostatni sezon, nabierania wody do instalacji małą fontannę, syn przypadkowo złapany i nasza kara! On nie urosły, stał tylko duża głowa.
Raz w muzeum wody w Kijowie, przewodnik powiedział mi, że niektóre ryby są tak dostosowane do wielkości zbiornika, które przestają rosnąć. Opowiedziała jej o jesiotra pływające w swoich akwariach, o bardzo małej wielkości. A nasz Karasik dostosowane do ich nowego domu.
A w jeziorze, my jakoś żyć ropuchę. Fajny w tkaniny kamuflażu. Nazwaliśmy ją Martę.
Tutaj takie ja mikrovodoem. Ale jeśli chcesz dowiedzieć się, jak zrobić idealne ciało wody z ich rąk, a w tym samym czasie i zobaczyć, funky ogród Julia Tadeusz koło Mińska, a następnie kliknij na link - nie pożałujesz!
- „Sztuczne strumienia” w kraju własnymi rękami
- Palma daktylowa: niemile widziane!
- Wilczomlecz
- Nowi najemcy
- Transplantacja ludizii
- Tsiklamen- możliwe życie sgublennaya
- Witamy, niech Zapoznajmy
- To nie rosną anturium
- Siać bezpośrednio do gruntu
- „Pachnący” piękno stapelia
- Duże szkarłatne jagody
- Coleus bezpretensjonalny