Róże są doprowadza mnie do szału!
Przez wiele lat szukałem Rose, który napisał holenderskich artystów, którzy są reprezentowani w zasobniku Zhostovo. Wyglądają jak kulki, a nawet na zdjęciach wydaje się, że cudowny zapach. Ale sprzedający nie mógł zrobić nic, by zadowolić. Potem zatrzymał się, by spojrzeć na nich i zapytać obawy rodzinnych zmuszony zapomnieć o śnie. Ale tu trzy lata temu odkryłem, że róża z moich snach jesteś! Mogą być zakupione i posadzone w ogrodzie, a następnie rozkoszować kontemplując ich doskonałe piękno, wdychając ich wspaniały smak. A potem, jak mówią, Ostap cierpiał ... Nie mogę przestać, chcę zobaczyć je wszystkie w moim ogrodzie. Są one tak dobre, jedna z drugą piękne!Teraz osiedlili się na mnie. Nie mogłem się doczekać, kiedy oni pokazać ich piękno w najszerszym. Aby to zrobić, potrzebują 3-5 lat, trzeba dorosnąć. Więc, lato 2013 upodobało mnie najbardziej w tym pierwszym kwitnieniu.
Przyszli po wiosennych cebuli, piwonii i irysów. W tym samym momencie, gdy przychodzi kolorowy ogród ciszę i solista zielono. Są one wypełnione różnorodność kolorów w ogrodzie, a on nie był w trybie monochromatycznym, jak zwykle o tej porze.
To, co było w ogrodzie.
Inne zdjęcia - patrz
Wideo: Są doprowadza mnie do szału! (Pięć nocy w Freddy'ego) # 3
Wideo: Konstantin Bytyev «policzki». X Factor 2016
Wideo: Kostia bit - "policzki" (autora) - Gold Przycisk | Drugi odlew "X Factor-7" (09.03.2016)
Wideo: Paryż nocą, śpiewa zabawną francuską ZAZ
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Bukiet na rocznicę
- Moja dusza nie mogła tego znieść! nasienie
- Chcę Rady
- Pokój róża Freshman doświadczenie
- Mój obiecany Fialochka
- Moja jedyna rozeta - z gołymi oddziałów do luksusowego kwiat
- Moja róża
- Krzewów róż i moja troska o nich
- Magiczne róże ogrodowe na zdjęcie i obrazów
- Rose, królowa kwiatów!
- Białego anturium, jak ktokolwiek mógł się oprzeć? poprawny sposób
- Nowość
- Róże w ogrodzie
- Moja floks
- Adenium, Desert Rose
- Doniczkowe okazy róż jak zaoszczędzić?
- Róża z kolcami lub bedrentsovolistnaya
- Nietypowe amarant
- Moja ehiopsis
- Z powodów rodzinnych
- Wprost nie mogę przestać lokalizację punktu - według własnego uznania: