Rose, królowa kwiatów!
Wideo: królowa kwiatów ... kwiat miłości.
Pachnący, luksusowy, niezwykłe, piękne, piękne, z pięknym aromatem wielkich duchów, Rose uznane ogólnopolską faworyta.I, oczywiście, i podbiła mnie swoim pięknem!
Rose pokój - bardzo kruchy kwiat. Wiąże się dla mnie z kobiecym pięknem i delikatnością.
Trzeba uczynić wielkie wysiłki, aby rozwijać tę magiczną roślinę!
Niedawno zaangażowany w uprawie róż.
Po pierwsze, moje złe doświadczenie wiązało się z zakupionych wzrósł w sklepie, to na naszych oczach zaczęły umierać, najpierw zrzucają liście, a następnie pąki kwiatów, a potem w ogóle zaginął! Pola, postanowiłem spróbować jeszcze raz, ale już się łodygę róży w moim sąsiadem w domu i zastanawiam się, złapał mnie i stała się piękną krzaka!
Teraz mam trzy róże - dwie czerwone i jeden biały!
Jest to pierwsza czerwona rozeta, wziąłem rączkę sąsiada.
Ta rozeta w lecie, posadziłem w kraju na ziemi. Była tam tak dojrzała i uprawiane, a kwiaty zrobić cud dla niektórych.
To jest moja druga czerwona rozeta.
I wreszcie mój piękny biały.
Chcę się z wami podzielić swoim doświadczeniem w uprawie królowej.
W - Po pierwsze, nie kupić ten kwiat sklepy (moja rada), masz go w ciągu kilku dni uschnie. Rośliny w sklepach są zapchane różnych substancji chemicznych, a nie żyć długo, lepiej wziąć sadzonki od znajomych lub przyjaciół. Posadzone w ziemi dokładnie w garnku do kwiatu mógł puścić korzenie i należy zakrywać górnej części szklanym słoiku lub plastikowej torbie, aby stworzyć korzystny klimat dla kiełkowania sadzonek.
Podlewania dwa razy w tygodniu, Rose uwielbia wodę.
Nawozić ziemię z próchnicą, najlepszy konia (jeśli występują).
Pot z zakładu lepiej jest umieścić w słonecznym oknie.
Od czasu do czasu przetrzeć liście z zwilżonej wodą bawełnianym wacikiem do liści lepiej oddychać.
Wideo: Rose serce -Koroleva tsvetov.Istselenie
Voobshche roślina będzie bezproblemowe, gdyby nie przędziorka, które zostało popełnione na osiedlenie się na moich róż. Sposoby zwalczania przędziorków - spryskiwania roślin w postaci roztworu lub Aktelika fitoverm (rozcieńczone zgodnie z instrukcją). I hodować Jedna ampułka 500 ml wody.
Mam nadzieję, że będzie sukces!
- Róże
- Królowa kwiatów - orchidee
- Rose sypialnia
- Rose pokój i pielęgnacja
- Moja jedyna rozeta - z gołymi oddziałów do luksusowego kwiat
- Moja róża
- Magiczne róże ogrodowe na zdjęcie i obrazów
- Królową wszystkich kwiatów róży na zdjęcie
- Jak wyhodować Rose Home?
- Królową wszystkich kwiatów
- Zwalczanie mszyc na róż