Krajobrazu: określić, co trzeba

Pierwsze trzy lata po wdrożeniu stronie projektu krajobraz wymagane szczególną ostrożność. Można to zrobić samemu, a można wynająć ekspertów. W Primorye, rola ogrodnicy często wykonują samych projektantów. Swietłana Plyusnina, ogrodnik ogrodnictwo studio i pakowanie „Dominique Decor”, mówi o niektórych aspektach ogrodnika.
- Swietłana Fiodorowna, na co zwracać uwagę klienta podczas zamawiania projektu projektowania? Jakie działania są potrzebne po jego realizacji?
- W pierwszej kolejności do ustalenia kolejności, że chcę zobaczyć na miejscu, w celu realizacji projektu nie zawiódł w przyszłości. Po zakończeniu projektu konieczne jest właściwy opieki. Niektórzy ludzie wolą, aby dbać o siebie, ktoś korzysta z usług firmy.
- Jakie są cechy projektanta krajobrazu?
- Na etapie realizacji projektu muszą być właściwie położyć fundament dla roślin, aby uwzględnić wszystkie możliwości dalszego dbania o ziemi było mniej pracochłonne, które ułatwiają życie i właścicieli, a ogrodnik. Równie ważne jest, aby wybrać odpowiednie rośliny, które mogą przetrwać w naszym klimacie. Jestem biologiem z wykształcenia, więc ona podnieść rośliny i opiekunów od połowy kwietnia do końca listopada żywić tych, które zostały wniesione do nas z Moskwy, w Holandii, a oni stworzyć warunki do zimowania ostrożny, pielenie.
- Czy nie jest obowiązkiem ogrodnika?
- Uważaliśmy, że ogrodnik - osoba chwastów na ogród i pojone łóżka. I, na przykład w Anglii ogrodnik wykonuje wszystkie prace w sprawie utworzenia i utrzymania krajobrazu.
Chcę zwrócić uwagę, że dziesięć lat temu, nawet bogaci ludzie myśleli, że to ma sens inwestować w projektowaniu bramkowe. Ale stopniowo dojrzewa przekonanie, że to nie jest mniej ważna niż wnętrza domu. Dzisiaj, projektowanie krajobrazu - nie jest moda, ale wewnętrzna potrzeba.
- A kto przeważnie czują taką potrzebę?
- Oczywiście, są ludzie, którzy mają wolne środki, które są w stanie podróżować do stolicy za granicą, gdzie widzą inny poziom życia.
Autor: Marina PAK
Prezentacji mojego projektu:
Tuja na zdjęcie projektu projektowania krajobrazu
To powinno być w stanie landscaper?
Zima: projektowania krajobrazu
Style projektowania krajobrazu styl normalny
Style projektowania terenów zieleni stylu
Gdzie studiować projektowanie krajobrazu?
„Tworzenie własnego krajobrazu” wyłącznie w swoim ogrodzie!
Wstępne studium obszar geotoposemka wycena krajobrazu na swoim ogrodzie
Architektura krajobrazu i budowa domu
Idea projektu: 5 prostych sposobów, aby podświetlić monotonny krajobraz
Projekty krajobrazu i wnętrz krajobrazu - krajobrazu ogrodu
Zwłaszcza tworzenie ogrodów alpejskich
Krajobrazu zwiększa wartość domku
Natura zaangażowany pro
Budowa rurociągu zagraża Piltun Bay
Phytoncidal rośliny wzmocnienia zdrowia dzieci
Uwalnianie kursów projektowania krajobrazu
Ukraiński festiwal młodych projektantów
Założona roczną ukraińską nagrodę w dziedzinie architektury i projektowania krajobrazu
Najlepsze czasopisma w dziedzinie projektowania krajobrazu, układania kwiatów i kwiat