Skromny melkotsvetkovye chryzantema
Tej jesieni, dzięki staraniom Ludmiła Uleyskiy, mamy mnóstwo podziwiać wspaniałe chryzantemy kwitnienia Nikitsky ogrodu botanicznego. Wiesz, nawet jak coś żenujące napisać post o swoich skromnych kolorach. Ale oni są bohatersko rosnąć w ogrodzie w pobliżu mieszkania w mieście i jest to prawdziwa ozdoba. Niestety, nie znam nazw odmian, wszystkie te lądowania - wynik wymiany między roślin żyjących w pobliżu hodowców amatorów)Oto te piękne piękno początkowo białe. Następnie płatki stopniowo nabywać różowy odcień. Im starszy kwiat, tym ciemniejszy kolor różowy.
I tu jest kolejny „kwiatek kameleon”: kiedy kwitnie - żółty, wkrótce staje się zbyt różowy „rumieniec”.
I ta odmiana nie jest wystarczająco silne łodygi kwiatowe. Kiedy kwitnie w wielu kolorach, pod ich ciężarem, spadają na ziemię.
Kwiatostan tej odmiany są proste, ale bardzo piękny kolor.
Pojawienie się tego kwiatu na moim klombu byłem bardzo zadowolony. Dla naszej wsi chryzantemy z jasnoczerwony - nie jest częstym zjawiskiem!
Czyste białe chryzantemy cap wyglądają całkiem dobrze w grupie)
Szczególnie podoba mi się niskiej jakości: nie złożyć, kompaktowy wygląd i rozmieszczenie małych łóżkach.
Na tym zdjęciu - jednym z łóżek policji okręgowych. Często chodzę tu i zawsze zastanawiałem: ile kolorów w tym samym czasie do rozpuszczenia w buszu (na pierwszym planie)?
- Chryzantema
- Chryzantema: opis, powielanie, pielęgnacja, sadzenie, wykorzystanie ogród, zdjęcie, odmian i…
- 17 Nominacja chryzantemy Autumn Ball
- Brąz chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Chryzantema w Sewastopolu
- Kwitną chryzantemy
- Bicolor Chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Otwarcie wystawy tulipanów w ogrodzie botanicznym Nikitsky
- Pożegnanie tańczyć chryzantemy Autumn kula Nikitsky ogrodu botanicznego (Krym
- Prezentacja wystawy "Chryzantemy Autumn Ball 2013" Nikita Botanical Garden
- Różowy, liliowy, fioletowy chryzantemy dużą Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- „Rodziny” chryzantemy
- Tulipan pakowacz
- Zielone chryzantemy jesienią piłka Nikitsky ogrodu botanicznego
- Barwny hibiskusa
- The Roses wystawowe ogrodu botanicznego Nikitsky
- Floks różowy
- Odmian chryzantem
- Opowieści starych żon dla mojej wnuczki
- Który kwitnie w ogrodach botanicznych Nikitsky pod koniec listopada?
- Jeszcze nie zniknął chryzantemy