Pierwiosnek na skraju listopada
Wideo: Ukraina na skraju przedterminowych wyborów rozkładowi
Pierwiosnki, dekoracje wiosenne ogrody - to zawsze postrzegane pierwiosnka. Jakież było moje zdziwienie, jak dzisiaj, kiedy jeden z zakładów, nagle znalazł kwiat! I pączki! Pierwiosnek kwitnący pod koniec października? .. Winter został odwołany? :))
Uwaga: wszystkie liście wyglądają bardzo pierwiosnki wiosny - soczyste, świeże i silne. Wzrost poszedł niedawno przeszczepiono młode sadzonki ...
Wideo: Jekaterynburg na progu epidemii HIV
Jednak ja i liliowy zielone pąki są nabrzmiałe, a czosnek dęty nowa partia świeżych ziół gotowy)) Ja nie mówię o zwykłej trawy: sąsiad na trawniku pochyłej jest zielona i rośnie razem. W listopadzie ubiegłego roku, też byłem zadowolony odwilż - rośliny zaczęły się obudzić. Ale do tego czasu kolor nie jest osiągnięta))
Więc nie wiem: czy chce być szczęśliwy - czy zdenerwowany ... Kocham pierwiosnka, zawsze chętnie ich kolory, zwłaszcza jak wychować te piękności z nasion. Ale większa obawa: czy roślina jest późne kwitnienie nie osłabi? Następnie zlecić zimę? .. Co o tym sądzisz, przyjaciół? Iw swoich grządek były jakieś niespodzianki jesień? :))
- Primula paszy na wiosnę?
- Kiedy primrose sadzone w otwartym terenie?
- Pierwiosnek sadzenie i pielęgnacja w otwartym polu
- Pielęgnacja pierwiosnka
- Czas pierwiosnki
- Pierwiosnek pokój - jasny pierwiosnka
- Pierwiosnek kwiat - zdjęcia i pielęgnacja
- Wieloletnich pierwiosnki w moim ogrodzie
- Houseplant pierwiosnka
- Moja pierwiosnka
- Nie spiesz się, aby rzucić pierwiosnka
- Primrose - kwitnie od końca kwietnia do lipca
- Pierwiosnek - klucze do wiosny
- Primrose - „Keys” sprężyny
- Pierwiosnki w ogrodzie
- Primula lub pierwiosnka, nigdy nie zabraknie sprężynę!
- Jak dbać o kwiaty pierwiosnka
- Legenda pierwiosnka
- Akaulis Primula - pierwiosnek, które mogą kwitnąć przez cały rok
- Moje domowe kwiaty
- Primula symbol szczęścia