Zdjęcia z moich ulubionych kolorów
Postanowiłam pokazać moją małą kolekcję zdjęć roślin domowych.
Film: Moje ulubione kwiaty
On co?
Tutaj zdecydowała dzisiaj bardziej pofotkat kwiaty. Teraz kładę się! Oh, kupiłem dziś begonii bulwy. Ona nawet nie wykluły wciąż jeszcze śpi. Czekam na chwilę, a będzie to zmienić.
A oto moi faworyci, chociaż wszystkie są moim ulubionym. Dzisiaj dokonał mały przegrupowania. Słońce zaglądając przez okna, umieścić go na parapecie małej słonecznej, a ci, którzy lubią światła.
Wideo: My GEL szczęście! Jakie kolory i firma wybrać?
Wideo: Psychologia. kolor włosów i charakter
Oto moja Tsvetik Semitsvetik. Powój, który wisi na ścianie, nawet nie wiem jak to powiedzieć. Może coś takiego jak na przykład kalizii? Ale rozety ugryziony przez przędziorki, teraz chociaż liśćmi poobrosla. Phalaenopsis oddział wyciąłem po jego kwitło i uschło (a sprzedawca w sklepie powiedział Yato nie trzeba). Gloxinia vtyuhali jak ze szkarłatu i purpury Kwitnące w ogóle. Fioletowy jest wyższy (na zdjęciu z rzeźbionymi liśćmi), białych kwiatów, a poniżej na zdjęciu lub fioletowy liliowy. Obok mojego nowego nabytku - pierwiosnek. Jade spathiphyllum z różnych kątów. Peperomiya też z innej perspektywy. Ficus. I na następnym zdjęciu jest róża warto piętro, które mam zamiar dać moją matkę (wzrost z pięciu lat), a dwa uboższy garnek, które do niedawna były turzyce pyshnenkie. Ale po wysiłku dziecka były tylko garnki !!! I obok pustych garnków o wartości psiankowatych, miałem niedawno cięte, więc był z jakimiś gałązkami warte. Nie jest sam sfotkatsya wyższa w doniczkach na wartości stoiska. Następny anturium, kalanhoe.Ta najbardziej rozeta, po atakach z przędziorków. Azalia. A na pierwszym tylko psiankowatych! To wszystkie zdjęcia dziś!
- Phalaenopsis i moja druga aktualności
- I jakie rośliny żyjesz na parapecie?
- Moja wiadomość!
- Moja orhi
- To rozpoczęło proces fiołków rozkwicie !!!
- Trochę o moim współlokatorem
- Aktualności na październik
- Prezent na 8 marca, a kwiaty na stare pytanie o
- Dziś mam podwójną radość !!!!! Rozkwitła moja gibiskusiki
- Taki zwykły Chlorophytum
- Przetrwanie po przeprowadzce
- Moja historia z kolorami
- Wiadomości z mojego pokoju kwitnących
- Dracena: różnorodność kształtów i kolorów
- Mały, ale udalenkie
- Moja rastyushki (część 2
- Przybysze na moim parapecie