Uczniowie będą rywalizować w Komi fitoprojektowanie
Video: Studenci 19.07.2016 Sewastopolu po raz pierwszy wziął udział w konkursie „Młody strażak”
Wideo: Zamykanie ceremonia XVI All-rosyjski zawody sportowe szkoły "wyścig prezydencki"
Republikański konkurs fitodyzajnu „Kwiaty tajemniczej siły” odbędzie się w Republice Komi centrum ekologicznym i biologicznym w dniach 22-23 grudnia.
Konkurs skierowany jest do realizacji zdolności twórczych dzieci poprzez sztukę i podniesienie ogólnego poziomu kulturalnego studentów, tworzenie poczucia piękna, pielęgnowaniu miłości do natury.
W konkursie wezmą udział uczniowie w wieku 12-17 lat i nauczycieli placówek oświatowych użyteczności i dodatkową edukację dzieci. Uczestnicy będą rywalizować o najlepszy projekt kostiumu modelu „Królowa Śniegu”, produkcja kompozycji pulpitu „Flower torcie” konstrukcja kosza-pamiątkę „z całego serca”, suszenie preparatu „świeca na stole ...”. Wszystkie prace zostaną wykonane z naturalnego materiału z wykorzystaniem suszonych i stylizowane kwiaty z elementami wystroju noworocznym.
- Mini-konkurs „Mój najbardziej kwitnienia houseplant”
- Mini-konkurs: Mój parapet kwiat
- Ogród z przodu zamiast uspokajających
- Wyniki naszego pierwszego niezależnego konkursu „Mój najbardziej kwitnienia houseplant…
- Nowy konkurs: dbanie o kwiaty zimą
- Konkurs: „Kocham wiosna”
- Konkurs „Moja kapryśny kwiat”
- Finaliści konkursu kolorów domu
- „Ogrody Rosji” otwiera nowy sezon!
- Jak wygrać konkurs
- Przeprowadzenie krajobraz konferencji w ramach targów syberyjskiego
- Działka jest sen dziecka
- W Stanach Zjednoczonych odbędzie się jesienią Ogólnopolskiego Konkursu Projektowania
- Najlepszy Flower Farm zostaną nagrodzone!
- Uwaga - konkurs „Mój Zielony Dom”
- Zasadzić swoje drzewo
- Nagrody - młodzi konserwatorzy przyrody
- Trzy w jednym: ogród, laboratorium i siedliska
- Międzynarodowy Festiwal Kwiatów w Tallinie
- Miasto utonęło w kwiatach
- Ostrzeżenie! Konkurs!