Istanbul kupowane kwiaty uhonorowany tradycji
Wideo: Master Class na znalezienie skarpetki - E. coli w domu. Sezon 2. Szereg 41 11/27/15
Wideo: Miłość emerytów do światowych bestsellerów - E. coli w domu. Sezon 2 Series 39 na 20/11/15
Sprzedaż kwiatów ciętych z wielkim koszem - stary zajęciem mieszkańców Stambułu. Gdy są zajęci swoją pracą, nie boją się ani ciepła, ani upalny chłodny wiatr. „Nigdy nie znudzi się swojej pracy, bo ją kocham. Wierzę, że jest to najlepszy zawód dla kobiety, ponieważ sprzedaż kwiatów - to bardzo delikatna sprawa „- powiedział Gyulyumser Zamknij okno. Sprzedaż kwiatów trwa nawet jej matka i babcia, a nawet Gyulyumser 42 lat pracy w tej dziedzinie.
Przez lata Gyulyumser nauczył się rozumieć zarówno kolory i inni: „Ja po prostu zobaczyć, co zwykle celem osoba kupuje kwiaty. Ludzie przychodzą do mnie i namiętnych kochanków, a mężowie są winni źle, i tych, którzy chcą pogratulować przyjaciół i krewnych. "
Teraz Gyulyumser już 50, a wkrótce zamierzała pozostawić na zasłużoną emeryturę. „Bardzo lubię swoją pracę, ale rok zbierać swoje żniwo, i nie mogę poświęcić tyle czasu na ulicy” - z żalem mówi kobieta.
- Fioletowy i pielęgnacja
- A mój dodatek!
- Kaktusyatahotyat znajomych!
- I stał się kwiaciarnia lub żywe kwiaty i kolory!
- Jak sadzić petuntyu
- Gynura jak dbać mieć duże liście?
- Dlaczego rośliny doniczkowe są dobrze zaaklimatyzować, czy kiełki skradziony?
- Houseplant jako prezent na 8 marca
- „Bez pracy nie połowu ryb ze stawu”, czyli „zrób to sam”!
- Nadzieję, domek letni
- Mój pierwszy sezon wakacyjny (
- Szczęśliwego dzieciństwa w kraju!
- Zakup nasiona kwiatów
- Wszystkie - w ogrodach!
- Kościół zajął się uprawą kwiatów i warzyw
- Powiedzieć kobiecie: „Kocham cię” z kwiatami!
- Wystawione na sprzedaż tropikalnych lasach Brazylii
- Dwie kobiety amerykańskie dowiodły, że marzenia mogą się spełnić!
- Europejczycy kupują mniej kolorów
- Miłość kwiatów jest zaraźliwy
- Bukiet jest delikatna sprawa