I co lubisz domku?
Film: Co lubisz śpiewać w samochodzie House 2 Aktualności 2016
„Lubisz domku?” - zapytałem moich wnuków, zbierając je wszystkie razem. „TAK !!!” - krzyknęli chórem. „I za to, że ją kochasz?” - zadałem pytanie. Wspomniany pierwszy środkowy wnuk „gdzie można popływać w basenie, przelewać wodę i słońce!”. Trochę myśl, najstarsza wnuczka powiedział: „Lubię jeść owoce, witaminy i spacer na świeżym powietrzu!”. A młodsze wnuki, ze względu na ich młody wiek, po prostu uśmiechnął się i klepnął!
Wszystko, co mówili - to wszystko prawda, to wszystko w porządku. Oczywiście, dobrze utrzymany dom - magazyn o zdrowie dla nas wszystkich. Bo tu rośnie łóżka są najbardziej użyteczne warzywa i owoce, w otoczeniu świeżego powietrza, ciepłe pieszczoty słońca i ciepłej i rodzinnej ziemi pod nogami!
Nasze dzieci i wnuki są często w domku, lubią tu robić wszystko, aby pomóc w ogrodzie, oczyścić dom, gotować posiłki na ognisko, aby przeprowadzić różne eksperymenty, aby biegać, skakać, pływać, grać lub nic nie robić i relaks. W naszym kraju dom stworzył wszystkie warunki do tego))) warunków bezpieczeństwa!
Domek - jest to idealne miejsce na wakacje! Znajduje się w pięknej malowniczej części Tatarstanu. W pobliżu znajduje się również rzeka i staw, rozłożone wokół bogatych łąk i pól, znajduje się blisko przepięknych lasów. Oczywiście, idziemy do rzeki kąpać, opalać. W stawie uwielbiamy ryby, a na jego brzegu zorganizować mały piknik. I w tej dziedzinie, można swobodnie jeździć na rowerach, zbierać jagody i kwiaty, niech latawca i złapać motyle.
Wideo: Airat Khairullin: " Kocham dając" | Święto całej ziemi
Domek - jest to doskonały sposób na poznanie świata, dla środowiska. Po bezpośrednim kontakcie z naturą, dzieci otrzymują ogromną ilość wiedzy i przydatnych informacji. Czasem naśladować dorosłych)
Wideo: inteligentne urządzenia do domu i eksperymentowanie z Redmond
Domek - to jest wolność! Wolność od codzienności, od miasta i od sztywnych reguł))) Dopuszcza się wygłupiać trochę, trochę zwariowana, a nawet zabrudzone błotem.
Domek - to kreatywność, wyrażanie siebie. Wnuczka, na przykład, kocha kwiaty, wieńce tkania z nich lub dokonywania zielnik, środkowy wnuk studiuje zdjęcia rentowności domku. Ale młodszy wnuk cieszyć interakcji ze zwierzętami, a to zawsze pomaga mi się nimi zająć.
I, co najważniejsze, letniska - miejsce komunikacji rodzinnej, miejsce spotkań dla rodziny i przyjaciół. Wszakże w zgiełku codziennej pracy spotykamy się i czasami nie ma czasu. I dzieci płacą mniej uwagi. Ale kraj jest inny: idziemy razem, możemy odpocząć i poczuć się razem szczęśliwi! Ponieważ nasz domek - ten obszar rodzinnego szczęścia !!!
Dziękuję za wspaniałą 7dach klubu konkursie „Młodzież w kraju.” Po tym wszystkim, to dzięki tym konkursie, spędziliśmy z dziećmi kilka wspaniałych minuty i godziny. Wykonane dobrych strzałów na pamięci dostał ogromny pozytywny przez powieszenie! Kiedy powiedziałem wnukom o konkursie, mają wielką przyjemność przygotowane prezenty dla strony 7dach.ru i swoich gości!
- Pierwszy gospriomka „Dom rodzinny”
- Jak hibiskus okłamał mnie (czy raczej moje nadzieje
- Stonka ziemniaczana jedzenie nie tylko
- Jak sadzenia winogron
- „Zielona zupa”
- Film: Jak zrobić łóżka w kraju własnymi rękami
- Fotoksiążki „weekend w kraju”
- Opowieści starych żon dla mojej wnuczki
- W domku z babcią dziecka śmiech słodycze, sport, śmiejąc się ze szczęścia!
- Domek i dzieci
- Mieczyk dla mam
- Domek i wszystko, wszystko, wszystko !!!
- Każdy dzień w kraju - najlepszy!
- Nasza willa daje nam wszystko - i odpoczynku i pracy!
- Siedzę w słońcu! (:
- Do tego czasu intersnyh i zabawa w domku !!!
- Który rośnie u nas w domku?
- Idealny domek dla naszej rodziny
- Szczęśliwego dzieciństwa w kraju!
- I są one dla mnie jak dużo, jak dużo, ciesz się!
- Cupcakes Honors