Mój mały zielony raj
Wideo: Jelena Wajenga - mały raj północna
Lubię rosnąć kwiaty, zarówno w domu, jak iw kraju. Ale w zimie więc chcesz komfort, ciepło - wszystko to daje mi kwiaty. Kocham moją ficus - opieka Benjamin Bokalchatoprilistnikovyy- nie wymaga zbyt wiele, ale zawsze zielony, wesoły - miłe dla oka!Mój mały maranta, jako doświadczony w kilku przejściach, tak uszkodzone, jestem bardzo martwi się o nią ((Ale w końcu to podoba mi swoje poglądy i nawet kwitło))
Z pewnością nie przeszły w swoim mieszkaniu Zamiokulkas- tak piękny, szlachetny kwiat. Naprawdę kocham to!
Dwie odmiany Dracaena wybrane w moim domu to nie przypadek! Po draceny powinny być trzymane w domu skorpiona kim jestem ... Dzięki doskonałej kondycji kopułowej prasie gospodarstwa domowe będą bardziej wrażliwi na siebie, absorbuje energię myśli i uczucia ludzi na braki, słabości jego charakteru, aby uratować je od samozniszczenia))) )Mam nadzieję, że to pomaga, przynajmniej w biednych nie zauważył)
Wideo: Dostępny zielony raj!
Oto mały ogród, moje kwiaty, które oczywiście będą na bieżąco!
Wszystko doskonały nastrój wiosny i powodzenia!
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Dracaena fragrans - za piękno i duszę
- Ficus-kapryśny
- Moi przystojni - rośliny doniczkowe!
- Moi faworyci - Mix Ficus Benjamin
- Moja radość, moje ulubione kwiaty
- Więc co? Zapoznanie się?
- Miło cię poznać!
- Jestem tu nowy, i to są moje kwiaty
- Maranta kwitło!
- Znajomość z moim rastyushkami
- Mój ulubiony rastyushki
- Draceny, nasz pierwszy zakład rodzinny
- Chryzantemy - kwiaty jesieni
- Jak dbać o kaktusy
- Ulubiony draceny
- Mój ulubiony ficus
- Draceny, przynosząc radość
- Dracena
- Znajomość ze mną i moją rastyushkami
- Dracena w moim domu
- Maranta, Ficus Benjamin, Kroto, Dracena, zdjęcia: uprawa i pielęgnacja piątek rano w małej Woroneżu