Moje łóżko dla czosnku zimowego
Wideo: czosnek wiosna zima
Czosnek - niezastąpionym produktem w naszej tabeli. Dla żywności hesnok wykorzystanie wszystkie narody świata. Czosnek my Katerina dodawane do sałatek i zup, sosów, mięsa i ryb naczynia, naczynia gra i ptaki, podroby i owoce morza. Często w sałatki dodać liści czosnku, są znacznie bogatsze w witaminy żarówekI aby go rozwijać, na początku trzeba wybrać miejsce lądowania i posłać prawidłowo.
Mam łóżko znajduje się na jasnym miejscu obszaru, ze wschodu na zachód, suchym miejscu. Kopanie wprowadzony liściastych humus - wiadro na Q2. Licznik i popiół - 1 litr na 1 tys. metr. Ziemia wykopane na bagnet, 25 cm. Wypoziomowana.
To doskonała oferta dla dobrych zbiorów mają poprzedników, zrobiłem łóżko, gdzie kiedyś rosły dynie, arbuzy, melony, i uważa się za dobry. Czosnek rośnie słabo na stronach po ziemniaki, pomidory i przedstawicieli rodziny cebuli. Agregat należy zrobić jeden miesiąc przed sadzeniem, ale dla mnie były dynie, jak, co by zyskali trochę więcej cukru, łóżko wykonane na tydzień przed sadzeniem. Po wykopaniu łóżko kwiat, że szopa roztwór siarczanu miedzi 1 łyżka na 10 litrów. wody, z szybkością 1 litra. na 1 m? łóżka, dodatkowy dezynfekcji ziemi od szkodników i chorób, ..
Następnie trzeba pokrywę łóżko folią przed sadzeniem.
Czosnek lubi lekką, piaszczystą glebę w neutralnym otoczeniu. Zwiększając tym samym popiół kopanie trochę my odtleniania gleby.
W rezultacie, mam tu taki piękny łóżko.
A jak zrobić łóżko do sadzenia czosnku?
Wideo: Sadzenie sadzonek w łóżkach kapusta z czosnkiem (. Ukr)
- W trosce o czosnku
- Jak dbać o czosnku przewodnika do działania
- Zwyczajne i czosnek ozdobny
- Dlaczego liście żółkną w czosnku do uprawy?
- Wiosna czosnku
- Czosnek technologia uprawy
- Czosnek paszy wiosną i latem
- Gdzie rośnie dziki czosnek
- Korzyści z czosnkiem
- Ster na niedźwiedzia lub dziki czosnek - co jest wykorzystanie
- Czosnek zimowy
- Czosnek
- Ozimych odmian czosnku
- Sadzenie czosnku zimowego
- Sadzenie czosnku zimowego
- Uprawa czosnku