I zabawny i smutny
Wideo: A zabawny i smutny. Oszuści psychika oszukać ludzi przez telefon
Napisz do bloga pchnął mnie odwiedzić matkę. I urodził się i wychował we wsi, tam mieszka moja matka. Ona ma stary, ale wciąż rosnące pokoju i kwiatów ogrodowych. Nie byłoby zaskakujące, ale nie mamy wodę na podwórku, to jest niezbędne w celu doprowadzenia do kolumny. A wiesz, że w 65 lat to nie jest tak łatwe, zwłaszcza latem ubiegłego roku, kiedy mieliśmy ciepło, i nie padał deszcz przez około 2 miesiące. Każdej wiosny zbliża się do nas i nakupalis różnych nasion. Co się stało w tym roku. Wspominaliśmy jej dwa-letnią historię. Kupiłem chryzantemy nasion (jak pamiętam to było o nazwie White Bride). Drogie nasiona. Na opakowaniu dobrze, bardzo piękne kwiaty! Pisemne dwuletnie kwiaty, kwitną dopiero w drugim roku. Otworzył torbę, istnieje 8 sztuk nasion, coś nie wzbudzić zaufanie we mnie. Och dobrze. Mama sadzić je w domu w szklarni, róży 5 szt, 2 z nich dał mi proces. Ja siałem je w widocznym miejscu, coraz bardziej .I mam wątpliwości, że to było zbyt podobne do tych roślin w sagebrush. Przyjaciel przyszedł i powiedział: Czy jesteś na klombie do wzrostu chwastów? Mamy przetarł pozostawia: dokładnie - piołun. Przyjdź do mojej matki i chryzantemy vymahala, czekając na przyszłorocznych kwiatów ... Szkoda, oczywiście, był jej zdenerwowany ... Tutaj mamy i zrobić głupka. Pokażę niektóre z jej kwiatów. A miejsce mamy bardzo ciekawy, tylko z tyłu domu zaczyna się las.
- Drogi colors- drogi dobroci albo mój kwiat biografia
- Fioletowy aktualności
- Ponownie, jestem z Ciebie i Twoich znajomych zielonych!
- Mój znajomy z geranium, Pelargonium z nasion, jak również ogromnym Grubosz
- Moja tsvetulki-rodnulki!
- Pierwszy śnieg !!!
- Kwiaty z nasion, jak vyrastitpodskazhite
- Moja draceny
- Kwiaty w moim podwórku
- Skąd wiesz, czy tam jest rzeczywiście „light” lub „ciężka…
- Gatsanii
- Dbanie o róż
- Rosną cyklamen z nasion
- I założyć bloga o moich roślin, moja córka i ja pierwszy wstał i nasz mały ogród w podwórku
- Jak dorastałem mimoza wstydliwa
- Nasion gloxinia część 3 - czerwone i białe, niebieski i biały i inne GESNERIACEAE
- Spójrz na wizytę do dalii
- Znajomość ze mną i moją rastyushkami
- Konwalie
- Melony na przedmieściach
- Moim ulubionym letnia rezydencja