Uwielbiam robić na drutach
Witam !!!!
Za oknem już unosi się zapach wiosny w powietrzu !!! Ale dzisiaj nie chodzi o kwiaty. Dziś moim ulubionym zajęciem. Mimo, że nie mógł się zdecydować, co lubię najbardziej. Majstrować z kwiatów lub na drutach. Mam dziania długo. Już 15 lat dokładnie. Wszystko zaczęło się od lekcji szkoła działa. Mama pierwsze pętle nauczył mnie robić na drutach. Chociaż moja matka nie dziać. Nie mogła siedzieć długo w jednym miejscu. Na początku byłem drutach różne stroje dla lalek. Następnie dla młodszej siostry, ona była dość okruchy. A następnie do siebie. Wcześniej jego praca nie jest fotografowany. tak że dziś widać, że zostały powiązane w ciągu ostatnich 2 lat.
1. rękawice z norweskim wzorem. Takie wzory Zawsze lubiłem. I tak postanowiłem. Tak zafascynowany drutach śniegu, że nie zauważył, że połączone dwa odpowiednie rękawice. Dzianina 2 opuścił, ponieważ szkoda do rozpuszczenia. Planowane jedna para.
2. rękawice. Zabrali tylko 2 dni.
3. bluzka dla małych sióstr. Kaszmir. Prawie tselnovyazanaya.
4. Bawełna tuleja wątek ... bat ... i kolor jest bardzo pozytywne!
5. Bawełna. Tselnovyazanaya.
6. Trochę bardziej bawełna i mój ulubiony niebieski.
7. Cotton.
8. Kolejny rok modelu. wiskoza bawełna. Lato to wspaniała rzecz!
9. Pierwsze doświadczenia z podobnych projektów. Podobało się. Ja też chcę! Jednakże, to było jak pająk. Natychmiast 5 wątków w pracy, które ciągle się zmienia.
10. Wełna Bolero.
11. Miracle szalik. Jak na oryginalności. Wełna.
To jak to zrobiłem !!! Dostaję dużo przyjemności z procesu. Nawet bardziej niż wynik.
- Szydełkowe: idee rzeczy dla dzieci
- Rękawice Gzhel
- Proste świeczniki wiklinowe wykonane z drutu
- Czapka, szalik i rękawiczki z Khokhloma wzór
- Irlandzki koronki dla początkujących ładny T-shirt
- Irlandzki system koronki, poszczególne elementy
- Jak związać szprychy łyka lnu
- Jak zawiązać szalik igły dziewiarskie Zdjęcie
- Jak zawiązać luffy
- Jak związać skarpetki szprychy
- Jak na drutach skarpetki na igłach 5
- Jak na drutach skarpety niemowlęce szprychy
- Jak na drutach pantofelki dla początkujących
- Sweter z dzianiny szprychy jak drutach sweter igieł dziewiarskich dla dziewczynek
- Haworthia
- Patchwork na stołkach
- Jak połączyć skarpetki Rover opis i schemat
- Jak podłączyć się do podeszwy skarpetek: opis i schemat
- Ozdoby choinkowe, szydełka
- Hak wzory schematy i opis
- Serwetki hak opis obwodu: pięknie i elegancko