Dom suchych róż
Z jakiegoś powodu zawsze żal rzucać bukiety. Zwłaszcza róże. Próbowałem ich zasushivat, choć wyglądał po wyschnięciu nie jest tak gorąco, a następnie czyni je ekibany, następnie są one całkowicie utracony wygląd, ja je wyrzucić, a potem znowu dał róż świeże, a dookoła. Ale pewnego dnia po prostu rażące przypadek.
Na weselu dał mi wiele kolorów i ... bardzo dużo. Bukiety stanął wazony, słoje, dzbany, a zajęte połowę pokoju. Zasadniczo, to był Rose - różne kolory. Ale tutaj jest problem - następnego dnia wyjechaliśmy na wakacje. I byłem strasznie zdenerwowany, że kocham piękno tylko tego dnia. I wtedy zdecydowałem.
O północy przed dniem wyjazdu, byłem zaangażowany w który jest usuwany z kwiatów róży i powiesić je pąki dół. Wyglądało to najdziksze - Całe mieszkanie było świeże róże żyje poveshat góry nogami.
Ale kiedy przyjechałem, tylko jęknął. Rosa zdawał się nie wyschły, i zamarła, lekko podvyalivshis. Oczywiście brakuje nam jasne kolory i miękkość płatków, ale ogólnie to było bardzo miłe. Od tego czasu, pęki suszonych róż w wszędzie :)
Wideo: Suche płatki róż ..
w kuchni:
Wideo: Masło i bujne domowe bułeczki gotować w domu. bułka z masłem
a nawet w łazience :)
- Wybierając kwiaty cięte
- Technika bukietów z kwiatów ciętych część 3
- Dekabrist optymista
- Moje piękne róże
- Tato, nie kradniemy!
- Prezent
- Magiczne róże ogrodowe na zdjęcie i obrazów
- Moje róże
- Zdajemy sobie sprawę, jak prawidłowo suszyć róże
- Wiecznie kwitnących orchidei
- Dbać o róże
- Jak wykorzenić sadzonki róż ciętych?
- Rose kolczasty - wspaniały smak
- Róża na łuku
- Wszystko zaczęło się od róży
- Blooming Rose i jej sąsiadów
- Róż: sadzenie, przycinanie, propagacja (wideo
- Jakie kolory są róże?
- Jak wybrać odpowiedni bukiet róż na świąteczny?
- Historia mojej choroby kwiat
- Siedzę w słońcu! (: