Bądźmy przyjaciółmi
Wideo: Masza i Niedźwiedź Bądźmy przyjaciółmi Pełna gra Walkthrough Part 1
Witamy! Witryna znajduje się od dłuższego czasu, ale jakoś nie mógł przyjść i dostać się do wiadomo - plantatorów, choć podczas moich wypraw do strony z was nauczyłem się wiele przydatnych informacji.
Wideo: Śmieszne koty :) Część 247 - Bądźmy przyjaciółmi :))
Nazywam się Natasza, mieszkam w małym miasteczku północnej Nizhnevartovsk.
Moja miłość do wewnątrz rośliny zaczęły z kwitnących gałązek dekabrystów, że moja babcia dała mi na urodziny zamiast bukietu kwiatów. Włożyłem gałązkę w wodzie i dekabrystów dał korzenie. No nie wyrzucić roślinę dzienny kwitnienia! Mama znalazła starą doniczka, wykopał gdzieś w ziemi, i zasadził swój pierwszy rastyushku. Teren, gdzie dorastałem, mój Grudniowiec było straszne, to było więcej piasku, gdy wyschnie staje się jak kamień. Ale mimo to, roślina rosła i spodobało mi nowy rozkwit. Następnie uniwersytet, nie do kwiatów był Grudniowiec dano pod opiekę matki.
O kwiatach, przypomniałem sobie, gdy opuściła żyć ze swoim przyszłym mężem na żywo na północy. Żyliśmy w akademiku Komati, chciał coś zrobić, aby stworzyć komfort. Więc zacząłem mieć moje kwiaty, z którymi staram się nie poddawać. Ja zawsze zabrać ich wszystkich ze sobą po przeniesieniu do nowej lokalizacji. Tu i teraz w nowym mieszkaniu (teraz na pewno jesteśmy tu przez długi czas) I każdy odbyła.
Mam nadzieję, że na przyjaźń z twojej strony i pomóc w hodowli kwiatów, ale tak też będzie starał się być przydatna
- Houseplant Grudniowiec - jeden z niewielu kwitnienia zimie
- Moje ulubione kwiaty - Gardenia Plaza urok
- Bądźmy przyjaciółmi!
- Drogi colors- drogi dobroci albo mój kwiat biografia
- Kaktus w szalik, kubek w wannie
- My nie kwitnące decembrist
- Schlumbergera lub Dekabrystów
- Schlumberger (Grudniowiec rozweselić zima
- Wskazówki dotyczące dbania o grudniowiec
- Obchodzi Grudniowiec
- Zima Król Rośliny doniczkowe - Grudniowiec
- Jacaranda, bądźmy przyjaciółmi