Granat karzeł pokój i kiedy owoc?
pewnego dnia w dniu 8 marca dał mi Mr.ranatovoe drzewo. Jak dbać o to przeczytać w Internecie, takich jak robią wszystko w porządku, ale z jakiegoś powodu nie zakwitły dla mnie. I umieścić go bliżej okna, ale na podłodze, zaczął docierać do światła, i urósł do metra wysokości, ale jeszcze nie zakwitły. Potem zdecydowałem, że nie wyglądają bardzo ładne bardzo długie gałęzie, początek jego uprawy, nawet bez przycinania i wyrywanie, powiedzmy, jak kwiat rośnie lepiej. W każdym razie mój granatik nie kwitło, żadnych kwiatów, nie wspominając owoc granatu. Rodzice też mój granat, ale kwitnie i owocuje ciągłym. Postanowiłem zapytać o radę, co robić? Okazuje się, że nie ma potrzeby, aby go przyciąć, bo stara się rozwijać gałęzie, które zostały pojawiają się owoce, a ja je po prostu odciąć ... Cóż, myślę, niech rosną, zobaczmy .. uprawiane ogromnie długie gałęzie zwisały w różnych kierunkach, mieliśmy je mieszać ze sobą, aby zachować ... i wreszcie ... dostał ... pierwszy pączek ... .vtoroy ... małe, czerwone, myśleć „wreszcie rozkwitło ... ... i będzie w moim drzewie granatiki” ... ale nie było pąki, podziwiamy i bezpiecznie zwiędłe ... nie mógł dowiedzieć się, co się dzieje? ... Czytaj kwiaty, spotkać informacje o granatami .. Okazuje się, że nie jest płodne granaty, i bezowocne, prawdopodobnie tak jak ja. W ogóle wyciąć gałęzie do niego i zaczął ponownie rosnąć, tylko jeszcze grubsze i bardziej wspaniałe, czas nie kwitną, choć zielony, on nie jest winny, że „chłopiec”, a nie owocne. Mój pokój jest zielony przez cały rok granat, liście spadają, jeśli nie woda, ale nie tak szydzić? Mamy nadzieję, że da mi granat „Girl” z owocami. Kiedyś próbowałem tak małe granaty wielkości jak orzechy, smakuje jak prawdziwe.
- Granat opieka pokój w domu
- Pokój granat w domu przynosi świąteczną atmosferę
- Miniaturowy granat
- Uprawa granatu w domu
- Granat
- Granat na parapecie
- Granat - home care
- Miniaturowe granaty na parapecie
- Nasion granatu kryty
- Mój wspaniały granat
- Lądowanie Indoor granat
- Obchodzi Granat