Strawberry krzew lub nie istnieje
Film: Jak jeść truskawki
Strawberry - ukochany przez wielu jagód. World Wide Web jest wiele dyskusji na temat tego, czy jest to krzew truskawkowy?
Wideo: W Kuban uprawianych truskawek, które mogą mieć nawet alergie
Ja jako niedoświadczony ogrodnik też są zainteresowani w tej kwestii.
Niestety, nie wiem, co dokładnie jest krzak truskawka. Więc będę się kierować tym, że znalazłem w sieci.
Tak więc, jak rozumiem, często na rynkach pod pozorem sprzedaży sadzonek truskawek krzewów Linden. W prawdziwym życiu nie spotkałem, i dlatego nie rozumiem co to robi?
Jak dobrze, natknąłem się na link, klikając na której znalazłem sprzedaży nasion krzewu truskawkowym. Odmiana ta okazała się być hybryd, może być uprawiana w wiszących doniczkach na balkonie w skrzynce. Ale lądowanie jest podobna do tradycyjnych truskawek.
Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie badania, zdałem sobie sprawę odno.Esli I nie pomylił się w moim rozumieniu, to jest możliwe podjęcie jakiejkolwiek wąsami truskawek, zrobić pionowy klombu, na przykład z beczki. Zrobić otwory w nim, w których można sadzić sadzonki truskawek i wąsy. Zakład musi być na górze, bo wtedy trzeba zakotwiczyć tonie poniżej wąsów. Jest to niezbędne w celu dostosowania do wody to „Kwiat łóżko”, a to może powodować problemy.
- Uprawa truskawek według technologii holenderskiej
- Mój truskawkowy
- Dyusheneya Indian lub makiety truskawka
- Sadim truskawka
- Sadzenie truskawek piramida
- Ulubione berry użyteczne właściwości truskawek
- Ile kalorii truskawkami i jak to pomaga schudnąć
- Uprawa truskawek na balkonie kilka wskazówek:
- Wczesne kręcone truskawek jako mit
- Katalog odmian ogrodowych truskawek
- Ananas truskawka: duże, smaczne i zdrowe
- Wymagane dla wiosennych nawożenia truskawek