Mieczyk kwiaty na zdjęciu nie pozostawi nikogo obojętnym
Wideo: Kolory i formy kwiatów. Szalenie piękne zdjęcia kwiatów i wspaniałe zdjęcia!
Mieczyk kwiaty na zdjęciu nie pozostawi nikogo obojętnym. Każdy kwiat jest piękny w swej mieczyk i jaskrawym przykładem. Te smukłe rośliny wysokie z dużymi kwiatami luksusu. Patrząc na zdjęcie mieczyk kwiaty, długo pozostawał pod wrażeniem niezwykłej urody.
Wideo: KANZASHI. Jak zrobić kwiat rumianku
Dla dobrego wzrostu, rozwoju i kwitnące rośliny muszą być odpowiednio opieką. Zabieg rozpoczyna się od wyboru cebulek. Wybór dobrych cebulek, musisz zapewnić długie, luksusowe kwitnienia roślin i dać normalne pokolenie. Wolą małych cebulek, więcej - nie lepsze. Duże pomarszczone kłącza wklęsłe Doniec mówić o długotrwałej przydatności do spożycia, a oni nie znaczy kwitną wspaniale i jest mało prawdopodobne, aby dać zdrowe potomstwo. Dzięki centralnemu położeniu w środku sadzenie zdrowego Doniec.
Od sadzenia zrozumiane teraz wybrać część do sadzenia. To powinno być słonecznie, tak, że zakład w okresie intensywnego wzrostu i zamiennych cebulek otrzymał dużo światła słonecznego. I wilgoć po deszczu powinny szybko wysychać, ponieważ jest to szkodliwe dla wzrostu roślin i stagnacji może prowadzić do śmierci.
Wideo: Kompozycje z kwiatów jedwabiu, woal, satyna, organza. technika KANZASHI
Przed sadzeniem, przygotowanie gleby, kopać nad ziemię dwa razy, wybierając chwasty, kamienie, gałęzie. Wzbogacić go z kompostu, torfu lub humusu z nawozami mineralnymi. Jeśli ziemia w okolicy jest ciężki, a następnie dokonać kopania torfu, piasku i popiołu. Te składniki uczyni jej struktura bardziej lekkie i przewiewne, że jest to konieczne dla mieczyków.
Bulwy sadzi się na głębokości. 10 - 12 cm Dig otwór 15 cm głębokości i 3 cm piasku dodano umieścić cebulek i posypana piaskiem. Piasek w tym przypadku będzie służyć jako funkcji drenażowej, tak aby gleba wysycha więcej i kłącza nie gniją. Rośliny sadzone są w pewnej odległości od siebie o 15 cm. Optymalna odległość, w jakiej jest to wygodne do opieki nad nimi.
- Mieczyk kwiat
- Sadzenie i pielęgnacja mieczyków
- Mieczyk lub mieczyk
- Tajemnice sadzenia mieczyk
- Sucha zgnilizna mieczyk
- Jak sadzić Mieczyk w ogrodzie
- Mieczyk Priscilla - karbowane przystojny
- Mieczyk dla części dekoracji
- Jak rosną mieczyk
- Piękno kwiatów mieczyk
- Mój mieczyk
- Mój piękny mieczyk