Bukiety mieczyków
Wideo: Mieczyk ze sklepu internetowego Million-Buketov.ru
Powiedzieć chronić mieczyk ogród kłopotów. To podoba czy nie, każdy może sprawdzić w praktyce. Ale to nie rośnie mieczyków chroni kłopoty - na pewno!
Film: Piękna mieczyk świat (autor Tatiana Deeva)
Zdałem nocnego ulewny deszcz z wiatrem, a wysokie rośliny spadł w różnych kierunkach. Brzmi znajomo, prawda?
I nie rosną mieczyków pojedynczych roślin. cebulki roślin o różnych kolorach są sadzone w kole. Napęd w centrum PEG. Kiedy mieczyk podciągnąć i wyrzucić łodygi kwiatowe, kojarzy mi się ten osobliwy grono liny.
Wideo: Bukiet mieczyki i lilie słodyczy. słodycze bukiet mieczyków i lilii
Mieczyk w tym przypadku nie rozpadnie się w różnych kierunkach, nawet gdy wiatr jest silny, to dokładnie tak samo jak w wazonie. A te koła, kwiaty mogą zrobić kilka.
Oczywiście, nie każdy posiada duży ogród w kraju. Wiele z nich rosnąć kwiaty wzdłuż chodnika w szopie. Jedną z alternatyw łóżka projektu kwiat w tym przypadku mogą być takie. Na większości torów w jednym rzędzie sadzi astry. Drugi rząd - Mattioli (dziki storczyków). Trzeci rząd - lavatera. W centrum - na „bukiet” z mieczyków.
Video: mieczyk i dalie nie są już w modzie. Co pęczek dać nauczycielowi w dniu 1 września?
Wcześniej wszystko kwitnie Mattioli, jego zniewalający zapach. Gdy zanika, zrobiło się całkowicie ukryć astry i Lavatera. Ostatni przed asters kwitnienie, kwiaty i niezwykle długi czas. Następnie kwitnących astry, za nimi - mieczyków. Po prostu piękne!
Oczywiście, każdy może marzyć i oferują własną wersję łóżek projekt kwiatowych. Dobre Mieczyki kwitnące mogą tylko nieodkryte tereny słonecznych z wystarczającą żyznej gleby.
Ja przygotowuje się jesienią, wykopaniu ziemi do głębokości łopatą bagnetowym. Jest on wykonany przez kopanie lub kompostu humus (3-4 kg / m), złożonego nawozu mineralnego. Świeży obornik pod mieczyk lepiej nie robić, ponieważ prowadzi do rozwoju chorób grzybowych.
Kwiaty odciąć lepiej wczesnym rankiem lub późnym wieczorem, gdy w pełni rozwinąć 2-3 kwiatów. Podczas cięcia nie zapomnij zostawić 5-6 liści do starzenia do cebulek zastępczych. Podlewanie po kwitnieniu, stopniowo zmniejszają: kłącza dojrzewają lepiej w suchej glebie.
- Nadszedł czas, aby kwitnienia mieczyków
- Mieczyk w kraju
- Jak sadzić Mieczyk w ogrodzie
- Mieczyk Priscilla - karbowane przystojny
- Rosnące mieczyk
- Mieczyków przechowywania zima
- Mieczyk sadzenie, pielęgnacja
- Mieczyk - mały miecz
- Jak rosną mieczyk
- Jak rosną mieczyk?
- Przechowywanie w piwnicy mieczyk
- Mój mieczyk