Tsiniya kaktusovidnaya i pielęgnacja
Tsiniya kaktusovidnaya zyskał popularność ze względu na swoją niezwykłą kwitnienia i stosunkowo łatwej obsługi. Pierwsze pąki widać już na początku lata, gdy roślina chronić od przymrozków wiosennych.
kwiaciarnie profesjonalne tsiniya przyciąga jego różnych odcieniach - różowy, kremowy, pomarańczowy. Słynny tsiniya elegancki jasny fiolet. Ale co wybrać różnorodne, potrzebuje odpowiedniej opieki.
rosnące zinnias
Tsiniya, w którym uprawa zależy od wyboru miejsc docelowych korzystne odżywczych oraz przepuszczalnej gleby.
Video: vlogi 31. Moja storczyków, opieki dla niego i wszystkich storczyków VC
Jeśli chodzi o podlewanie powinno być tak, że gleba jest stale wilgotna. Tsiniya Terry również nie zrezygnować z rozdrabniania gruntów, co będzie miało pozytywny wynik. Podlewanie kwiatów, upewnij się, że woda nie wejdzie do jego delikatnych płatków i liści. Nawiasem mówiąc, dużą ilością wilgoci tsiniya karuzeli może cierpieć na mączniaka.
Obfite kwitnienie zależy od regularnego stosowania nawożenia mineralnego. Pożądane jest, aby robić to co 5-6 tygodnie, tak by gleba była wypełniona odżywczych. Również w ziemi, można dodać trochę kompostu.
sadzenie Tsiniya które powinny być przeprowadzone prawidłowo, są zwykle oddzielone od innych roślin, które nie rozmnażają pleśń.
Jak widać, tsiniya, co sprawia, że zdjęcia podziwiać jej piękno, jest uprawiana tylko tyle. Śledź wszystkie podstawowe wymagania, a następnie roślina zakwitnie obficie i rosną na swoich łóżkach, a jako element architektury krajobrazu.
- Tsiniya
- Kosmeya
- Tsiniya
- Cynia
- Tsiniya
- Rosnące z nasion Zinnias
- Tsiniya - sadzenie i pielęgnacja, uprawy z nasion
- Tylko kwiaty
- Bezpretensjonalny urody
- Delikatny tsiniya
- Jasne kolory zinnias
- Zinnia elegans - Roczna dolgotsvetuschy