Kwiaty i kamienie
Jestem gotów do wykorzystania w kamieni ogrodowych. Chciałbym połączyć je z różnych roślin, aby wybrać i połączyć. Jako taki, skalne (alpinarium lub Prezentacji) nie mam, ale w różnych częściach ogrodu znajduje się niewielki skład. A czasami efekt kombinacji z kamienia i roślin jest całkowicie nieoczekiwane. Tutaj na przykład, skalnicowatych cień.To samo w sobie jest bardzo piękne - i kolorowe liście i delikatne kwiaty na wysoki kwiat łodygi. Ale kontrast szorstkiej tekstury kamienia z cienkich gałęzi i małych kwiatów okazała się zupełnie oszałamiające.
Film: Alexander Dyumin - Kwiaty z kamienia
Okazał się bardzo harmonijne połączenie granitowym głazie z rzeźbionych liści Astilbe.
kwiaty Pokoju: Wideo żywych kamieni. Lithops kwiat
Więcej skład zimno i silny, ale nie mniej elegancki uzyskano z dużym szarym głazie i paproci.
Fascynujący wygląd wśród skał kwitnienia krzew Ushkova pierwiosnka. I nawet kiedy pączek, jego niezwykła gęste listowie z jasnoszarą patyna jest w harmonii z otoczeniem.
Puszyste cyprys zielony wilczomlecz korzyści z połączenia kamieni. Ta kombinacja, a ponadto praktyczne: Euphorbia zapobiec kamienie rosną agresywnie chwytając kwiat.
Wczesną wiosną i późną jesienią, gdy roślina jest wciąż bardzo mało, lub są wyblakłe, kamienie solistką w kompozycjach ogrodowych.
Wideo: Phool Aur Patthar
I na skałach pod wysokimi krzewami i kwiatami w słoneczny dzień można zobaczyć dziwaczne i niezwykły odcień.
Wideo: ALEXANDER Dyumin - Kwiaty STONE
Rozumiem Japończyków, podziwiając kamień ... Rzeczywiście, nawet w normalnych wyglądających głazów ukrywających niezwykłą urodę. Ja cię przekonać? ))
- Ramka na ogrodzie kwiatowym
- Lithops - żywe kamienie
- Litops- żywe kamienie
- Lithops żywe kamienie
- Kompozycje roślin iglastych
- Lithops
- Jak stworzyć ogród skalny
- Linienia Lithops
- Pomagają rozwijać Lithops
- Lithops, lub żywe kamienie. opieka Lithops
- Lithops powielania i conophytums
- 11 Pomysły używać kamieni w ogrodzie
- Skalny nie krykieta
- Życie i nieożywionych
- Jak sprawić, by złoże kamieni: kilka wskazówek
- Spotkać niesamowite Lithops roślinne
- Eksploatacja i konserwacja „żywych kamieni” Lithops domu
- Kamienie Rockeries
- Zastosowanie kamieni w krajobrazie
- Grubosz
- Japoński ozdobne kamienie ogrodowe jako rodzaj projektowania krajobrazu i projektowania -…