Oryginalne bukiety kwiatów krakowskim rynku
Tego lata, mój przyjacielu, profesjonalny kwiaciarnia, sprzedawca poszedł do autobusu Kraków-Wenecja-Budapeszt. Oczywiście, doświadczenie było samochodów i ciężarówek, ale osobno Chcę podzielić się zdjęciami z targu kwiatowego Krakowie, aby pokazać wspaniałe bukiety, które możemy znaleźć z wyjątkiem dużych miast, i to nie jest pewne. Sędzia dla siebie:Wieńce z moim światłem doszła do pełnej radości, ale potem zauważyłem, że w naszej kulturze, wszystkie te wieńce są związane tylko z cmentarza, a Polacy z wakacji. Nawiasem mówiąc, cena widać na złotego.
Zaskakujące spojrzenie od lewej krawędzi miniaturowych bukietów, dobrze tylko dotknie!
I tak wiele róże w bukiecie naszego zakupem niezwykle rzadkie. Dla krakovchan pozornie nie wydaje buketische egzotyczne.
No dobra, mam następujący bukiety dech, o dziewczynie, ja generalnie milczeć - to było jak nie jękiem, a nie westchnieniem. Już wrócił do domu, zdałem sobie sprawę, że nie fotografował najważniejsze - reakcję przyjaciół:
Wideo: na targu kwiatowego boomu Odessa
Wideo: Salon Kwiatowy Walc kwiatów, wyślij kwiaty w Charkowie, na Ukrainie i na świecie
Oto do następnego zdjęcia pojawi unosił ojczyzna:
Słoneczniki Byłem zaskoczony, w domu, w Pavlograd nie widział ich na rynkach. To dziwne, że po podróży, zaczęli pojawiać się nie tylko jako Sveta z lekką rękę ...
Ale istotą naszego spaceru po Starym Mista (tzw stara część miasta) była wizyta w kościele katolickim, w którym mamy dotknęła kwiatów układ przy ołtarzu:
Niespodziewanie w zgodzie z ciszy i spokoju muzyki organowej ...
- Funkcje bukiety Część 2
- Skąd bukiet
- Technika bukietów z kwiatów ciętych część 3
- Bukiet jesiennych kolorach
- Moje słodkie bukiety
- Wielobarwnej fiołki na moim oknie
- Bajecznie Kwiatowe europejskich miast
- Pierwszy post i moje rośliny neubivaemye
- Ozdobne słoneczniki
- Jak wykorzenić sadzonki róż ciętych?
- Bukiet przez internet
- Imprezy firmowe, rocznicowe kwiaty na głowach
- Dom suchych róż
- Egzotyczne molyutsella
- Sztuka dawania bukiety bukiety wartości kwiaty, bukiety świeżych kwiatów, bukiety polnych kwiatów,…
- Boże Narodzenie i Nowy Rok bukiety
- Popyt na usługi kwiaciarni
- Powiedzieć kobiecie: „Kocham cię” z kwiatami!
- Zamiast kwiatów - kwiaty w doniczkach
- Międzynarodowy Festiwal Kwiat otwarty w Petersburgu
- Bukiet jest delikatna sprawa