Oryginalne bukiety kwiatów krakowskim rynku
Tego lata, mój przyjacielu, profesjonalny kwiaciarnia, sprzedawca poszedł do autobusu Kraków-Wenecja-Budapeszt. Oczywiście, doświadczenie było samochodów i ciężarówek, ale osobno Chcę podzielić się zdjęciami z targu kwiatowego Krakowie, aby pokazać wspaniałe bukiety, które możemy znaleźć z wyjątkiem dużych miast, i to nie jest pewne. Sędzia dla siebie:Wieńce z moim światłem doszła do pełnej radości, ale potem zauważyłem, że w naszej kulturze, wszystkie te wieńce są związane tylko z cmentarza, a Polacy z wakacji. Nawiasem mówiąc, cena widać na złotego.
Zaskakujące spojrzenie od lewej krawędzi miniaturowych bukietów, dobrze tylko dotknie!
I tak wiele róże w bukiecie naszego zakupem niezwykle rzadkie. Dla krakovchan pozornie nie wydaje buketische egzotyczne.
No dobra, mam następujący bukiety dech, o dziewczynie, ja generalnie milczeć - to było jak nie jękiem, a nie westchnieniem. Już wrócił do domu, zdałem sobie sprawę, że nie fotografował najważniejsze - reakcję przyjaciół:
Wideo: na targu kwiatowego boomu Odessa
Wideo: Salon Kwiatowy Walc kwiatów, wyślij kwiaty w Charkowie, na Ukrainie i na świecie
Oto do następnego zdjęcia pojawi unosił ojczyzna:
Słoneczniki Byłem zaskoczony, w domu, w Pavlograd nie widział ich na rynkach. To dziwne, że po podróży, zaczęli pojawiać się nie tylko jako Sveta z lekką rękę ...
Ale istotą naszego spaceru po Starym Mista (tzw stara część miasta) była wizyta w kościele katolickim, w którym mamy dotknęła kwiatów układ przy ołtarzu:
Niespodziewanie w zgodzie z ciszy i spokoju muzyki organowej ...
Funkcje bukiety Część 2
Skąd bukiet
Technika bukietów z kwiatów ciętych część 3
Bukiet jesiennych kolorach
Moje słodkie bukiety
Wielobarwnej fiołki na moim oknie
Bajecznie Kwiatowe europejskich miast
Pierwszy post i moje rośliny neubivaemye
Ozdobne słoneczniki
Jak wykorzenić sadzonki róż ciętych?
Bukiet przez internet
Imprezy firmowe, rocznicowe kwiaty na głowach
Dom suchych róż
Egzotyczne molyutsella
Sztuka dawania bukiety bukiety wartości kwiaty, bukiety świeżych kwiatów, bukiety polnych kwiatów,…
Boże Narodzenie i Nowy Rok bukiety
Popyt na usługi kwiaciarni
Powiedzieć kobiecie: „Kocham cię” z kwiatami!
Zamiast kwiatów - kwiaty w doniczkach
Międzynarodowy Festiwal Kwiat otwarty w Petersburgu
Bukiet jest delikatna sprawa