ProSadGuru.com

Oryginalne bukiety kwiatów krakowskim rynku

Tego lata, mój przyjacielu, profesjonalny kwiaciarnia, sprzedawca poszedł do autobusu Kraków-Wenecja-Budapeszt. Oczywiście, doświadczenie było samochodów i ciężarówek, ale osobno Chcę podzielić się zdjęciami z targu kwiatowego Krakowie, aby pokazać wspaniałe bukiety, które możemy znaleźć z wyjątkiem dużych miast, i to nie jest pewne. Sędzia dla siebie:

tsvety1

tsvety21

Wieńce z moim światłem doszła do pełnej radości, ale potem zauważyłem, że w naszej kulturze, wszystkie te wieńce są związane tylko z cmentarza, a Polacy z wakacji. Nawiasem mówiąc, cena widać na złotego.

tsvety2

Zaskakujące spojrzenie od lewej krawędzi miniaturowych bukietów, dobrze tylko dotknie!

tsvety3

I tak wiele róże w bukiecie naszego zakupem niezwykle rzadkie. Dla krakovchan pozornie nie wydaje buketische egzotyczne.

tsvety4

tsvety5

tsvety6

tsvety7

tsvety8

No dobra, mam następujący bukiety dech, o dziewczynie, ja generalnie milczeć - to było jak nie jękiem, a nie westchnieniem. Już wrócił do domu, zdałem sobie sprawę, że nie fotografował najważniejsze - reakcję przyjaciół:

tsvety9

tsvety10

Wideo: na targu kwiatowego boomu Odessa

tsvety11

tsvety12

Wideo: Salon Kwiatowy Walc kwiatów, wyślij kwiaty w Charkowie, na Ukrainie i na świecie

tsvety13

tsvety14

tsvety15

Oto do następnego zdjęcia pojawi unosił ojczyzna:

tsvety16

Słoneczniki Byłem zaskoczony, w domu, w Pavlograd nie widział ich na rynkach. To dziwne, że po podróży, zaczęli pojawiać się nie tylko jako Sveta z lekką rękę ...

tsvety17

tsvety18

tsvety19

Ale istotą naszego spaceru po Starym Mista (tzw stara część miasta) była wizyta w kościele katolickim, w którym mamy dotknęła kwiatów układ przy ołtarzu:

tsvety20

Niespodziewanie w zgodzie z ciszy i spokoju muzyki organowej ...

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Wielobarwnej fiołki na moim oknieWielobarwnej fiołki na moim oknie
Funkcje bukiety Część 2Funkcje bukiety Część 2
Ozdobne słonecznikiOzdobne słoneczniki
Technika bukietów z kwiatów ciętych część 3Technika bukietów z kwiatów ciętych część 3
Imprezy firmowe, rocznicowe kwiaty na głowachImprezy firmowe, rocznicowe kwiaty na głowach
Bukiet jesiennych kolorachBukiet jesiennych kolorach
Moje słodkie bukietyMoje słodkie bukiety
Jak wykorzenić sadzonki róż ciętych?Jak wykorzenić sadzonki róż ciętych?
Skąd bukietSkąd bukiet
Bajecznie Kwiatowe europejskich miastBajecznie Kwiatowe europejskich miast
» » » Oryginalne bukiety kwiatów krakowskim rynku
© 2022 ProSadGuru.com