Zapach irysów?
Może jedynymi prawdziwymi miłośnikami brodatych tęczówek know-how zróżnicowane swoje smaki. Dla wielu turystów tęczówki Nikitsky Ogród Botaniczny wykwintne zapachy stał się prawdziwym odkryciem.Dzieci oczywiście cieszył się z różnorodnych smaków cukierków: miód, wanilii, czekolady i karmelu. odmiana Russet `Copatonic` zapach czekolady.
Wideo: narezochka # 54 - Co pachnie?
Innym czerwono-brązowy odmiana „StoptheMusic” pachniało karmelu z mandarynki.
Smak miodu z lekką goryczą wydzielane w rodzaju „HighMaster”.
Wydawało się, że gorzki miód na ustach pozostawia coś w rodzaju `lotów Fancy`.
Prawdziwy ulubionym w „Iris” koktajl zapachów stała „CloudBallet” słodkim kwiatowym i smaku karmelowym.
Film: Zapach diamentu? Nowy zapach od Accendis
Wspaniały gatunek żółty kwiatowy zapach „Limelighter”, który harmonijnie uzupełnione notatki wapno cytrusowe.
Koneserów smaków preferowane klasy „MulledWine” z luksusowym kwiatowym zapachu.
Klasyczne nuty zapachowe Iris, które są wykorzystywane w wielu perfum perfumy wiodących firm na świecie, były:
Sort'Romantic Wieczór "
Wideo: miesięczny pachnieć
Sort'Thin Niebieska Linia "
Sort'New Centurion "
Sort'Morning Mood "
W różnorodności „FruitCocktail” klasycznego zapachu irysa uzupełnione cytrusowe nuty.
Bardzo podobały mi się brązowo-żółty gatunku „ArabianStory”, który miał ostry zapach wanilii, trochę odświeżone nuty cytrusowe.
Oczywiście definicja kwiatowym aromacie - subiektywne pojęcie, ale eksperci pomoc w określaniu go do mnie. Najmłodszy z nich lubiany smak odmiany „Sneezy” - karmel z mandarynki.
A młody człowiek, z którymi mam często zbiegła definicji nie tylko podstawy smaku, ale jego odcienie - zauważa.
Mój przyjaciel Irisha - psycholog robi modelowania dla innych: wąchania irysów.
I to nie wszystko, ponieważ każdy dzień w ogrodzie kwitną nowych odmian irysów. Ponadto, po kwitnieniu, zmieniają swój zapach: tak, w przeddzień ulubionej odmiany „unieruchomiony przez mgłę”, które wydzielane boskie słodki smak bez goryczy, cierpkość, następny dzień miał klasyczny zapach irysa.
Glamour i luksusowe irysy
Niemiecki Iris - piękne, leczniczy i jadalne
Czerwone tęczówki
Otwarcie wystawy tulipanów w ogrodzie botanicznym Nikitsky
Śpiew i taniec irysy
Rose pachnie różę
Wystawa tulipanów w Nikitsky Botanical Garden, 2015 - „feeria barw, uczuć i…
Wdychając zapach irysów
Zielone chryzantemy jesienią piłka Nikitsky ogrodu botanicznego
Kwiatach dzieci
Odmian mandarynek
The Roses wystawowe ogrodu botanicznego Nikitsky
Iris ekstrawagancję od świtu do zmierzchu
Rainbow Iris akordy kwiatowe
Różne odmiany tęczy kwiaty ogrodowe tęczówki - Iris do ogrodu
Zabiegi smaki
Popularność „rainbow” kolorów w Ameryce rośnie
Tęcza na irysów Gilboa
Jeszcze nie zniknął chryzantemy
Zapach kwiatów
W Doniecku, został przygotowany z karmelem drzewie!