Zapach irysów?
Może jedynymi prawdziwymi miłośnikami brodatych tęczówek know-how zróżnicowane swoje smaki. Dla wielu turystów tęczówki Nikitsky Ogród Botaniczny wykwintne zapachy stał się prawdziwym odkryciem.Dzieci oczywiście cieszył się z różnorodnych smaków cukierków: miód, wanilii, czekolady i karmelu. odmiana Russet `Copatonic` zapach czekolady.
Wideo: narezochka # 54 - Co pachnie?
Innym czerwono-brązowy odmiana „StoptheMusic” pachniało karmelu z mandarynki.
Smak miodu z lekką goryczą wydzielane w rodzaju „HighMaster”.
Wydawało się, że gorzki miód na ustach pozostawia coś w rodzaju `lotów Fancy`.
Prawdziwy ulubionym w „Iris” koktajl zapachów stała „CloudBallet” słodkim kwiatowym i smaku karmelowym.
Film: Zapach diamentu? Nowy zapach od Accendis
Wspaniały gatunek żółty kwiatowy zapach „Limelighter”, który harmonijnie uzupełnione notatki wapno cytrusowe.
Koneserów smaków preferowane klasy „MulledWine” z luksusowym kwiatowym zapachu.
Klasyczne nuty zapachowe Iris, które są wykorzystywane w wielu perfum perfumy wiodących firm na świecie, były:
Sort'Romantic Wieczór "
Wideo: miesięczny pachnieć
Sort'Thin Niebieska Linia "
Sort'New Centurion "
Sort'Morning Mood "
W różnorodności „FruitCocktail” klasycznego zapachu irysa uzupełnione cytrusowe nuty.
Bardzo podobały mi się brązowo-żółty gatunku „ArabianStory”, który miał ostry zapach wanilii, trochę odświeżone nuty cytrusowe.
Oczywiście definicja kwiatowym aromacie - subiektywne pojęcie, ale eksperci pomoc w określaniu go do mnie. Najmłodszy z nich lubiany smak odmiany „Sneezy” - karmel z mandarynki.
A młody człowiek, z którymi mam często zbiegła definicji nie tylko podstawy smaku, ale jego odcienie - zauważa.
Mój przyjaciel Irisha - psycholog robi modelowania dla innych: wąchania irysów.
I to nie wszystko, ponieważ każdy dzień w ogrodzie kwitną nowych odmian irysów. Ponadto, po kwitnieniu, zmieniają swój zapach: tak, w przeddzień ulubionej odmiany „unieruchomiony przez mgłę”, które wydzielane boskie słodki smak bez goryczy, cierpkość, następny dzień miał klasyczny zapach irysa.
- Glamour i luksusowe irysy
- Niemiecki Iris - piękne, leczniczy i jadalne
- Czerwone tęczówki
- Otwarcie wystawy tulipanów w ogrodzie botanicznym Nikitsky
- Śpiew i taniec irysy
- Rose pachnie różę
- Wystawa tulipanów w Nikitsky Botanical Garden, 2015 - „feeria barw, uczuć i…
- Wdychając zapach irysów
- Zielone chryzantemy jesienią piłka Nikitsky ogrodu botanicznego
- Kwiatach dzieci
- Odmian mandarynek
- The Roses wystawowe ogrodu botanicznego Nikitsky
- Iris ekstrawagancję od świtu do zmierzchu
- Rainbow Iris akordy kwiatowe
- Różne odmiany tęczy kwiaty ogrodowe tęczówki - Iris do ogrodu
- Zabiegi smaki
- Popularność „rainbow” kolorów w Ameryce rośnie
- Tęcza na irysów Gilboa
- Jeszcze nie zniknął chryzantemy
- Zapach kwiatów
- W Doniecku, został przygotowany z karmelem drzewie!