Zimowe kwiaty powojników
Film: Co jest potrzebne do obfitego kwitnienia powojników
Zima w tym roku, jak zwykle, na Kubań nie spieszy. I to nie jest nowy do nas: jesteśmy przyzwyczajeni do tego w grudniu pąki pęcznieją na drzewach, bulwiasta dotknął wzrostu, opóźnionego róży kwiat. Ale tej zimy złamał wszelkie rekordy! W przeddzień święta Nowego Roku (jeśli nie jest to absolutnie pewien - 28 grudnia) miał okazję zobaczyć powojniki kwitnące.Wideo: Clematis macranthon. Kwitnienie i posiada zawartość
On wyrósł jednak nie jest ze mną, jej coś Byłem cięcia powojników na sadzonki (fragment o tym pisać oddzielnie). I widziałem ten mały cud w następnej ulicy, podwórku cudzego. Z smutna rezygnacja poszedł do szkoły poranku (ja ich nie lubię - zgiełku, dezorganizacja, muzyka zawsze huczy tak poważnie, że martwi się o bezpieczeństwo bębenków usznych), nawet na boki nie są szczególnie patrząc. Liana dorastała z dala od ogrodzenia, ale nawet jego widzenie peryferyjne, od razu zobaczyłem coś niesamowitego. Na tle brązowego liści dosłownie świeci pod średnią zimowym słonecznika niebieskim miejscu. Nie mogłem przejść obojętnie przez ostatnie lato powitanie. Jak udało ci się przetrwać ten ciepłolubne piękno dopiero w grudniu, ponieważ w nocy byliśmy bardzo silne mrozy? Bud, oczywiście, czekali pod grubą baldachim z liści, a trochę ogrzewa słońce i posłuszeństwa na wezwanie natury, rozkwitł.
To prawda, przyjaciół, czasami wydobywa ciekawe zdjęcia) korzystają zimowy kwiat walczy, bo dla niego nieświadomie spróbować na rolę „paparazzi”)
- Sadzenie, przycinanie powojników i pielęgnacja: 6 Podziękowania filmy
- Powojnik syberyjski - winorośl bez obaw
- Sadzenia i pielęgnacji powojników: kilka wskazówek, kwiaciarnia
- Clematis Westerplatte - pamiętny gatunek
- Clematis hybrydowy
- Clematis integrifoliya
- Clematis lanuginoza
- Clematis vititsella
- Powojniki
- Clematis krupnolepestny
- Jak poprawić gęstość kwitnienia powojników?
- Trochę o klimatisah
- Clematis sadzenia w otwartym terenie
- Kwitnące powojniki
- Clematis: odmiany dla każdego smaku
- Clematis, nasion i rozmnażanie
- Rośnie spalanie Clematis
- Powojnik (Clematis
- Sadzenia powojników
- Clematis Clematis i
- Clematis w moim ogrodzie