Wszystko w życiu - na lepsze!
Film: Wszystko w życiu jest HD (1998) z indyjskiego kina
Czasami kierowcy ciężarówek, czy mieszkańcy, są chwile, kiedy praca - to świetna okazja!Wideo: Niech to powiedzieć - w sezonie: tym lepiej. Zwolnić z 30.06.2016
I wstać o świcie i odejść z ogrodu z zachodem słońca, a praca nie zmniejszyła. Grass - jak urzeczony, aż jedna krawędź działki to vypolesh, inny znów narosla! Kto wąż warzywa - że zdaję sobie sprawę, jak wiele czasu i wysiłku trzeba! Jaki jestem? A poza tym, że skupienie uwagi na ogrodzie, mówię o kwiatach, zwłaszcza już wyblakłe trochę zapomniane. I to, co z tego wyszło!
Zwykle staram się po prostu odciąć łodygi kwiatowe, rośliny nie są daremne spędził siły w tworzeniu materiału siewnego oraz na zadbany wygląd klombu. Z wyjątkiem przypadków, w których nasiona potrzebne. I tym razem, szczęśliwi, że codzienne zmartwienia nie dał mi czasu, aby odciąć łodygi kwiatowe w anemones lesie! Nigdy nie widziałem jej sieje ziarno i został dosłownie zafascynowany tych przejrzystych chmur. Ja ich nie wycinać, nawet zasiane, to jest tak piękne!
Wideo: Amazing motywacja - wszystko może ulec zmianie na lepsze !!!!
Teraz moja poranna kawa piję świcie w polanach o zawilce drewna, podziwiając ulotny urok jej długie puszyste szlafroki latających i spadających przy najlżejszym powiewem powietrza. Od czasu do czasu nasienie z parashyutikom oddzielony od swoich towarzyszy i lekkiego puchu, świecące w świetle poranka, idzie szukać swojego miejsca pod słońcem ...
- Wiosna czyszczenia w ogrodzie
- Cierpliwość i ciężka praca - trochę wysiłku
- Prezent na 8 marca!
- The Story of kwiatem
- Gratulacje
- Kwitnienia Passiflora
- Doronicum Plantaginaceae
- Jakie dziwne?
- Uprawa krwawnica
- Lupin - „świeca” w ogrodzie
- Kwitnienie ludizii (ziemia storczyk
- Na wiosnę Spirei
- Uprawa punkt krwawnica
- Pielęgnacja i uprawa ageratum
- Czy ogrodnik potrzebne?
- Początek
- Tak, życie
- „Bez pracy nie połowu ryb ze stawu”, czyli „zrób to sam”!
- O powtarzające truskawki Svetlana response
- Odmiany dyni Flower „mace”
- Praca Jesień w ogrodzie