Pachnące zarośla białych lilii
Film: Jak Grow atsidanteru - pachnące Gladiolus. witryna internetowa "ogród świat"
Odmiana ta rośnie lilie na mnie tak długo, że trudno powiedzieć, ile dokładnie lat!filmy: "Jak kwiat pachnącego" - Alexander Malinin ("moja dusza ..."2009) / Alexandr Malinin
Uwierz mi, nie wiem, dlaczego są one tak mi bliskie: kwiaty są małe, 4-6 cm, zapach słodki, subtelny, a wysokość szypułki, że nie może się pochwalić - maksymalnie 60 cm, ale nie ma w nich specjalny urok, niektóre. szlachetny skromność i prostota, która nie pozwala mi dać je do sąsiadów lub przyjaciół żarówki)))
Bloom razem, każdy kwiat żyje od 4 do 7 dni, w zależności od pogody, jeśli cool - kwitną dłużej, jeśli jest gorąco - miga przyjazne grono kilku dni.
Wideo: białe grochy. Lily i Nicholas Amarfy Korshilov
I bardzo rzadko korzystają lilię dla kwiatów ciętych - zatrzymać ich intensywny zapach, i kwiat łóżko nie chce odsłonić! I dla Kuban czerwca klombów - to pro przetrwania w ekstremalnych warunkach!
Kwiatów na nas teraz miłe dla oka: zawilce, petunie, Mattioli (a nawet wtedy, w nocy), altówka, Rudbekia, Portulaca, róży i Alyssum. Aha, zapomniałbym o daylilies! Jak oni teraz mi pomóc, kiedy większość kwiatów już utworzone nasiona (krzewy - nie liczą!).
Wideo: Zakupy na numer katalogowy 9 Faberlik
Ale daylilies - w innym czasie, w osobny wątek)))
- Aby nie pojawiają się kiełki na chryzantem i hortensji w lutym
- A co mamy kwiaty w naszym oknem
- „Twarzą” zna na brzegach Overseas
- Lilie reprodukcja
- Obchodzi lilia
- Prkrasny i bezpretensjonalny Metrosideros
- Jak odróżnić lilii i daylilies
- Cherry-plum hybrydowy: jak uprawiać
- Pompon Dalia zdobi ogród
- Biała lilia
- Co my lilie!
- Piękna i delikatna lilia
- Konwalie w ogrodzie
- Moja miłość - dzika orchidea Mattioli
- Pelargonia pachnące - aromagiya
- Lilia piękne kwiaty !!!
- Orientalne lilie: tajemnice sukcesu
- Co nikt kwitną teraz Zephyranthes?
- Chrystus zmartwychwstał !!!!
- Mówią, że mój dom - moja twierdza, ale mój ogród - moja dusza!
- The Secret Garden cud!