ProSadGuru.com

Moja szkodliwe drzewo, ale niezwykle ulubiony !!

Wideo: Barboskiny - Barboskiny - seria 155. BARBOSKINY Reloaded. Bajki dla dzieci

Myślę, że wszyscy w domu znajduje się cud drzewo „Money Tree (Crassula)”!
Drzewo pieniędzy, zgodnie z zasadami Feng Shui, przynosi jej właściciel stały przepływ pieniędzy, bogactwa, niezależności finansowej i sukcesu w biznesie. 

drzewo pieniędzy

Drzewo jest bardzo szkodliwe, ale niezwykle piękne i pewnie! Podejście do tego drzewa wymaga specjalnego, dobrze, jak dbanie o niego! Powiem ci jak uprawiać z cudownego drzewa małe zarodkowej, która przynosi szczęście w swoim domu!
Być może jest to przesąd o pieniądze i szczęście, ale jeśli wierzyć, to wszystko staje się prawdą! 

Dałem drzewo jego nazwa „Vredinka” Drzewo nie lubi, gdy uporządkowane go jak jeden jego miejsce dziecko), to szybko rośnie, a jeśli go zmienić, Crassula być długo usiedzieć! Jade to lepiej nie kupować, a proces łza jest już duże drzewa, więc proces jest już zaimpregnowane energii sukcesu i pieniędzy z drzewa dorosłych. I natychmiast sadzone w dużym garnku, umieścić procesowego, bez konieczności czekania na korzeniach, odciąć i natychmiast sadzone, siedział mój proces od dłuższego czasu ... nie dorastają, ale nie gnije. Dwa miesiące później, zauważyłem, że mój „Vredinka” stał się dłuższy i bardziej soczyste - i za rok ma ona urosła do takich rozmiarów tutaj.! Jade nie lubi, gdy jest ona często podlewane, ja podlewać raz w miesiącu, jeśli będzie często podlewane, liście nie będzie tak gęsta i sztywna, i są miękkie i wiotkie. Kupiłem uniwersalny grunt. 
I drzewo ozdobione pieniądze i zakopane w ziemi wiele monet, o wartości tylko spać monetę jako „Vredinka” podjęła bok zarodka))
Pula posadziłem żabę - przyjaciel mego drzewa! Od Jade jest konieczne, aby mówić na co dzień, tak że przynosi bogactwo, co rano zaczniemy dialogu))) 
Więc pamiętaj, że aby podnieść zdrowe i produktywne drzewo, konieczne jest:
- podnieść go z procesu
- podlewać raz w miesiącu
- Spotkanie z drzewem
- dać mu prezenty
Powodzenia w wychowaniu ten cud drzewo! Ale zdjęcie: 

drewno

drewno

Wideo: Barboskiny - 101 series. Ukochany brat (nowa seria)

monety

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Money Tree: Feng Shui w działaniuMoney Tree: Feng Shui w działaniu
Hardy i jego choroba drzewo pieniądzeHardy i jego choroba drzewo pieniądze
Ratowanie drzewa pieniędzyRatowanie drzewa pieniędzy
Crassula lub pieniądze drzewoCrassula lub pieniądze drzewo
Money Tree ceny do jakości?Money Tree ceny do jakości?
Wzrost drzewa pieniędzyWzrost drzewa pieniędzy
Crassula, Crassula lub drzewo pieniądzeCrassula, Crassula lub drzewo pieniądze
Jak przesadzić drzewo pieniądze?Jak przesadzić drzewo pieniądze?
Money Tree GruboszMoney Tree Grubosz
Drzewo szczęściaDrzewo szczęścia
» » » Moja szkodliwe drzewo, ale niezwykle ulubiony !!
© 2022 ProSadGuru.com