Moja szkodliwe drzewo, ale niezwykle ulubiony !!
Wideo: Barboskiny - Barboskiny - seria 155. BARBOSKINY Reloaded. Bajki dla dzieci
Myślę, że wszyscy w domu znajduje się cud drzewo „Money Tree (Crassula)”!Drzewo pieniędzy, zgodnie z zasadami Feng Shui, przynosi jej właściciel stały przepływ pieniędzy, bogactwa, niezależności finansowej i sukcesu w biznesie.
Drzewo jest bardzo szkodliwe, ale niezwykle piękne i pewnie! Podejście do tego drzewa wymaga specjalnego, dobrze, jak dbanie o niego! Powiem ci jak uprawiać z cudownego drzewa małe zarodkowej, która przynosi szczęście w swoim domu!
Być może jest to przesąd o pieniądze i szczęście, ale jeśli wierzyć, to wszystko staje się prawdą!
Dałem drzewo jego nazwa „Vredinka” Drzewo nie lubi, gdy uporządkowane go jak jeden jego miejsce dziecko), to szybko rośnie, a jeśli go zmienić, Crassula być długo usiedzieć! Jade to lepiej nie kupować, a proces łza jest już duże drzewa, więc proces jest już zaimpregnowane energii sukcesu i pieniędzy z drzewa dorosłych. I natychmiast sadzone w dużym garnku, umieścić procesowego, bez konieczności czekania na korzeniach, odciąć i natychmiast sadzone, siedział mój proces od dłuższego czasu ... nie dorastają, ale nie gnije. Dwa miesiące później, zauważyłem, że mój „Vredinka” stał się dłuższy i bardziej soczyste - i za rok ma ona urosła do takich rozmiarów tutaj.! Jade nie lubi, gdy jest ona często podlewane, ja podlewać raz w miesiącu, jeśli będzie często podlewane, liście nie będzie tak gęsta i sztywna, i są miękkie i wiotkie. Kupiłem uniwersalny grunt.
I drzewo ozdobione pieniądze i zakopane w ziemi wiele monet, o wartości tylko spać monetę jako „Vredinka” podjęła bok zarodka))
Pula posadziłem żabę - przyjaciel mego drzewa! Od Jade jest konieczne, aby mówić na co dzień, tak że przynosi bogactwo, co rano zaczniemy dialogu)))
Więc pamiętaj, że aby podnieść zdrowe i produktywne drzewo, konieczne jest:
- podnieść go z procesu
- podlewać raz w miesiącu
- Spotkanie z drzewem
- dać mu prezenty
Powodzenia w wychowaniu ten cud drzewo! Ale zdjęcie:
Wideo: Barboskiny - 101 series. Ukochany brat (nowa seria)
- Jade - drzewo pieniądze feng shui
- Homemade Money Tree - Crassula Crassula lub
- Jak przesadzić drzewo pieniądze?
- Jade lub „drzewo pieniędzy”
- Pieniądze drzewo Grubosz
- Money Tree: Feng Shui w działaniu
- Crassula, Crassula, drzewo pieniądze
- Money Tree ceny do jakości?
- Ratowanie drzewa pieniędzy
- Drzewo szczęścia
- Pieniądze drzewo kwitnie
- Wzrost drzewa pieniędzy