Pożegnanie tańczyć chryzantemy Autumn kula Nikitsky ogrodu botanicznego (Krym
Tegoroczna jesień była ciężka, a za każdym razem, bieganie obok kwitnących dziedzinie chryzantem, miałem zamiar zatrzymać się i podziwiać piękno kwiatów. Ale tak się złożyło, że z tej okazji przedstawił mi wczoraj - 18 listopada. A ja z entuzjazmem i radością „spadł” na aury - aura ostatniego tańca piłki jesienią.Beauty posiada uznane królową piłki w tym roku - „Kiko” nie pozostawił obojętnym większość odmian zwiedzających (w ubiegłym roku, nie został złożony ta odmiana w wystawie, aw 2012 roku otrzymał tytuł vice-królowa).
Video: Mieszkańcy i goście z Krymu te dni mogą odwiedzić tradycyjną `hrizantem` Ball
Na polu tym roku wzięło udział wszystkich królowej przeszłości. Na ich stronie internetowej powiedziano mi w materiale.
chryzantem kulkowych - muzyka autorstwa Alexander Gorshkov: Video
Ale nowy Anastasia, których nie było w poprzednich wystaw - rodzaj „Anastasia Star Biała”.
Wybrana królową tego roku, oczywiście, sugeruje, że wielu odwiedzających, jak niezwykłe kwiatostany tworzą paukovidnaya w chryzantemy. I tu jest jedna taka odmiana - „Złote Struny”.
Na tegorocznej wystawie zaprezentowano 60-novinok- odmian z nich - 10-nowości duże chryzantem i goździków melkotsvetkovyh 50 nowych produktów.
Wideo: Chryzantema na Krymie muzyczny saksofon
W tym roku, podobnie jak w ostatnich latach wykazały swoje nowe produkty i hodowców Ogrody botaniczne Nikita - Smykova Natalia Vladimirovna (large-chryzantema) i Andryushenkova Zoya Pawłowna (melkotsvetkovye chryzantema).
W ostatnim tańcu odmian chryzantem krążył szeroką gamę kolorów i podziwiam je, „zamrożone” ze szczęścia, wyjmowanie aparatu Ten kwiatowy piękno.
Moja nominalna grade „Ludmiła” świeciły w tańcu jej luksusowy piękności.
- Sadzonki chryzantem - najlepsza metoda propagacji
- Chryzantemy - królowa ogrodzie kwiatowym
- 17 Nominacja chryzantemy Autumn Ball
- 6 Najpiękniejsza jesienią chryzantemy Ball 2013
- 8 Queens bale chryzantemy z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Brąz chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Białe chryzantemy jesienią kulkowe Ogrody botaniczne Nikita - 2013
- Chryzantema w Sewastopolu
- Bicolor Chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Chryzantemy Autumn Ball
- Chiński chryzantema - urok starego świata
- Pomarańczowy Chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Prezentacja wystawy "Chryzantemy Autumn Ball 2013" Nikita Botanical Garden
- Różowy, liliowy, fioletowy chryzantemy dużą Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Zielone chryzantemy jesienią piłka Nikitsky ogrodu botanicznego
- Żółte chryzantemy Autumn Ball z ogrodu botanicznego Nikitsky
- Dzień z życia ogrodu
- The Roses wystawowe ogrodu botanicznego Nikitsky
- Jeszcze nie zniknął chryzantemy
- Nikitsky Ogród Botaniczny wybrany kwiat Królowa „Chryzantema Ball”
- 200. Rocznica ogrodu botanicznego Nikitsky będzie obchodzony na szczeblu państwowym