Moja singosha lub długość drogi do życia
Wideo: SkyWay Celestial droga życiowa
Witam drodzy hodowcy!
Dziś chcę opowiedzieć historię jednego kwiatka.
Panna, znak małych małych zwierząt i woli stać trzymając nogi na ziemię. Dlatego przeciągnięty domu dzieciństwa bezpańskie koty i psy, ale moi rodzice zawsze mówili: Przynieś, skąd pochodzi. Nie myśl, że bezchuvstvennye oni egoistami w naszym domu zawsze miał zwierzęta. Jestem po prostu z uprzejmości, podobnie jak wszystkie domy schronienia. Zaniosłem do domu nie tylko zwierzęta, ale także kwiatów.
.W 1997 roku pracowałam w przedszkolu i wyciągnął Syngonium łodygi z zielonymi liśćmi.
Wideo: zmniejszenie masy ciała od 130 kg, długość dróg w życiu, moja utrata wagi 130 kg
Wśród ogrodników panuje przekonanie, że skradzione kwiaty rosną lepiej niż kupione w sklepie lub podarennye.Tak przyszedł z moim singoshey. Szybko dał korzenie w wodzie, szybko przeniósł się do wzrostu i wkrótce sadzonki zostały obdarzone wszystkich krewnych i sąsiadów. Ale dorastał tylko u nas, jego dzieci będą prędzej czy później umierają. Mamy już vymahal domu do sufitu.
Zdjęcia zdjęcia z domowego archiwum, widoczne tylko części kwiatu. Ten ogromny przystojny dorastał bez jakichkolwiek ograniczeń, kilka łodyg z ciemnozielone liście wyglądał po prostu pyszne. Wiesz, że w dorosłym nie pozostawia abalone 2a i 4e.
W 2005 roku miałem okazję mieszkać osobno z rodzicami i singoshu postanowiłem zabrać ze sobą. To był błąd. Podczas przenoszenia złamał swoje oddziały. Côte że mamy, miała ochotę do jego puli jako kuwecie, liście zaczęły żółkną i opadają, ale przeżył.
Film: Droga przez całe życie
Z dawnej świetności pozostało niewiele, ale jest mi bardzo bliskie. W ciągu ostatnich 15 lat, stał się członkiem rodziny, a ja naprawdę chcę dorosnąć tak samo jak wtedy, gdy.
Rośnie bardzo powoli, nawet po przeszczepie. Ja nawozić je i rozpylany, ale ...
Wideo: zmniejszenie masy ciała od 130 kg, długość dróg w życiu, moja utrata wagi 130 kg
RS Przepraszam, jeśli nie gładko wyszło.
- Eszynantus dwa miesiące później
- Moi przystojni - rośliny doniczkowe!
- Moja singoniumomaniya
- Orchid-Phalaenopsis i inne prezenty
- I tu jest moje szczęście mnie naszło!
- Oto jestem z powrotem
- Tulipany zdjęcia, przypominający dzieciństwa
- Arbuzy w domu
- Moja kariera zaczęła się późno Kwiaciarstwa
- Skąd wiesz, czy tam jest rzeczywiście „light” lub „ciężka…
- Lemon tree
- Syngonium
- Chlorophytum - ulubione kotów i kotów
- Wykazanie, mutacja i prostota mojego singoshi
- Pielęgnacja Syngonium
- Moi begonie! Mam pytanie?
- Begonia kwiat - moja historia
- Awokado jest moje egzotyczne
- Zapoznajmy kontynuację
- Witamy! Teraz jestem z wami
- Krawędź charakter Czuwaszja