Fiołki dla męża
Wideo: Avraam Russo 2 fiołki mąż Klip Svetlana Rousso Hjurrem i Sulejmana razem po długiej rozłące
Wideo: Sarah Gio. Fiołki w marcu
Okazało się, że mój mąż jest zaangażowany w Kwiaciarstwa. On jest we krwi - kocha i pielęgnuje rośliny jako dobrą matką dla swoich dzieci. W domu mamy Benjamina ficus, palmy, Dracaena i datę różnego rodzaju, ale przede wszystkim swoją miłość - to, oczywiście, fiołki. Ponieważ zaczęli ich wzajemnej miłości. Zebrała przez przyjaciół, pracowników, przyjaciół, liści, umieścić je w doniczkach, a następnie zasadzone w pojedynczych doniczkach. Fiołki rosną skokowo.
Wideo: Sarah Gio "Fiołki w marcu"
Znajomi, którzy oddali swoje procesy obskurnych fiołki teraz przejść do nas prosić o nowej zhirnenkie - tak gwałtownie, zaczęły rosnąć i kwitnąć od męża. W końcu Violet musiał usiąść, ponieważ wzrosła. Następnie do tych celów został zakupiony fialochnitsa schludny, jak ja to nazywam. Długie wymiary skrzyni gdzieś od 60 do 15 cm, gdzie udało mu się umieścić swój ulubiony. Kupuję specjalnej gleby w kwiaciarni, aby delikatnie stela i umieszczone na szczycie jego typu drenazhik małych kamieni. Ale także jako dekoracja kamienie wyglądają bardzo ładny, prawda?
- Jak propagować fiołki?
- Kazan wystawa fiołków!
- Moje ulubione fiołki
- Doniczkowe fiołki - doradztwo w wyborze
- Ach, te skromne fiołki!
- Najlepsze kwiaty - fiołki
- Fiołki - Uroda
- Rosnące fiołki
- Jak rosną fiołki
- Lubię fiołki
- Jeżeli gleba wyschnięciu fiołki u dzieci
- Beauty kwitnące fiołki