Co ja nawozić palmę
Dobry wieczór, drodzy hodowcy!
Wideo: Wysiąść z dłoni. Część 1. bez fałszu
Mam dwie palmy, jedna z dniem kamienie, drugi nie wiem, przyniósł proces - i rośnie. rok Obim 5-6. Nigdy specjalnie zależało tylko podlewać i przeszczepione jak rosną. To miejsce nie dostał tak: pokój na zachód, słońce jest tylko w lecie, po 6 godzinach. nie rosną one bardzo szybko, ale nie wydaje się cierpieć. Tutaj lato zdjęcie
Ostatnio zacząłem zauważać, że moja palma był nieznany jakoś bardziej zielona, a zaczęły rosnąć szybciej. Potem zauważył, że ziemia w doniczce w każdym czasie luźna. Postanowiłem obserwować. i
Wideo: Byłem jak Niebezpieczeństwo! Albo kretynem?
To właśnie zapłodnione, a teraz będziemy tracić ziemię
Wideo: Baikonur: tajną operację "Palma"
Cóż, nie bez asystentów, a przynajmniej nie wszyscy przybiegli tailed)
Blisko Kwitnące prawie zniknął, najwyraźniej było zapłodnione przed . Palma aż zielona i zaczynają rosnąć szybciej, ale rozumiem, że przez długi czas, ponieważ nie będzie trwać, a tyran nie może ukarać - będzie jeszcze gorzej. On i tak nie jako protest (przyniósł do domu kolejnego kota), a jeśli ukarać, to naprawdę obrażony. Kto pokropił pula najbardziej pachnące perfumy, może pomóc. Palma przykro
Ale wyrósł gloxinia wyhodowanych z nasion, Kolory kwiatów dokładnie jak był w torbie
Takie są dwie różne wiadomości.
- Washingtonia palma
- Palma
- Palma daktylowa w swoim repertuarze
- Palma pokoju, opieka
- Palma Nolin - egzotyczne w domu
- Pielęgnacja dłoni
- Palma daktylowa - pokój dekoracja
- Palma w domu
- Opieka Palm Livistona
- Palma daktylowa z kamienia
- Data Palmiarnia