Ananas champaka- moja egzotyczna
Wideo: Ananasy BROOCH Glina Polimerowa MASTER CLASS ANNA Oskina
Dobry czas dnia moi kibice!
Film: Jak pięknie cięte ananas! Dekoracja z ananasem! Dekoracje z owoców! Dekoracja z owoców!
Wyobrażam sobie moją pracę nad konkurencją. Głównym bohaterem w swoim Ananas campaka. Wielu zapewne powie: tak, co jest egzotyczne w naszych czasach. Może i tak, ale kiedy zobaczyłem tego lata mała roślina ananasa (a ja mieszkam na Syberii) nie mógł się oprzeć i kupiłem. Muszę najpierw zbadać, dlaczego ta myśl z nim widząc owoce ananasów w sklepie, a także z jakiego rodzaju palmy został usunięty. W rzeczywistości jest to roślina zielna, bromeliad rodziny. Bardzo mało wymagające w opiece. Lubi słońce, podlewane toplenkoy vodichkoj czasami dodać trochę kwasu cytrynowego, czytałem, że jak kwaśne gleby
. Suszonych liści wskazówki są obcięte nożyczkami.
Plodik zauważalnie wzrosła ananasa aż żal mi kwitnienia nie widać. Radykalne odrosty wzrosła także ich plany nadal siedzieć. I dać z siebie wszystko, bo ananas jest symbolem gościnności, a jeśli dasz komuś to znaczy jesteś doskonałość
Film: Moje perfumy
Nie jest to egzotyczne? Kiedy okno jest
Nawiasem mówiąc angielski nazvanieananasa ananas pochodzi od hiszpańskich konkwistadorów, który powiedział, że roślina wygląda jak szyszka.
Filmy: My Collection Fragrances | Jak zapach szczęścia?
Oto historia o moim guzek. Twój Katya
- Ananas w domu
- A chcesz wiedzieć, gdzie ananas rośnie w naturze?
- Jak zasadzić ananasa rośnie piękną roślinę
- Jak wybrać stół dojrzałe i słodkie ananas
- I wiesz, jakie rodzaje i odmiany ananasy istnieją w przyrodzie?
- Ananasy, zabawka dla smakoszy
- Zdjęcie jako rosnącą ananasa
- Jak rosną ananasy
- Proste rosną ananasy w domu
- Ananas rośnie w mieszkaniu!
- Ananas, jako roślinę doniczkową
- Ananas, egzotyki w oknie
- Dom ananas
- Uprawiamy ananasa w domu
- Jak rosną ananasy w naszych szerokościach geograficznych
- Porady jak zasadzić dom ananas
- Indoor grow ananas