Ja sam ogród Sadila
Wideo: Sam ogród, ja Sadila (piosenka rosyjska ludowa)
Raz w internecie, natknąłem się na fotografię mini-ogród w doniczce. Wtedy zacząłem szukać więcej informacji na ten cud projektu. Po obejrzeniu pięknych zdjęć, pomysł zapaliła się we mnie, aby to piękno w domu, zwłaszcza, że sezon wakacyjny dobiegł końca, aw ogrodzie do zakładu i dbać o coś przeszedł sezonu. A jeśli rodzą się we mnie jakiś pomysł, to jest niemożliwe, aby zatrzymać go, tylko uświadomić sobie i ustatkować. Kilka dni popełnił wycieczka do kwiaciarni i kupił odpowiednie dla roślin ogrodowych.
Rośliny przeznaczone do mini ogrodzie, aby znaleźć to było bardziej lub mniej łatwe, ale z wystrojem miał dużo czasu, aby majstrować. Presets jak za granicą, nie sprzedajemy. Musiałem coś wymyślić.
Szukałem odpowiedniego domu przez długi czas do różnych sklepów, a wreszcie znaleźć tutaj jest biały dom światłem. Postanowiłem go pomalować się, aby wyglądać wiarygodnie. Oto bardzo dworek zrobiłem.
Arbor, ogrodzenia, most i inne rzeczy postanowiłem zrobić drewnianą shpazhek.
Najtrudniejsza była altanka.
Łyżka podjęto decyzję, aby małe czapki. Wklejony na niego i malować małe obrazy malowane.
A potem przyszedł najbardziej ekscytujący moment - piękne wszyscy usiąść, aby uzyskać prawdziwy mały ogród. Pre dwa szerokie niski garnek, gleby i odwodnienia zostały zakupione.
Utwór wykonany z wiórów drewna do palenia, ale wokół posypane na kolorowych kamyków. Rzeka jest wykonana z niebieskich szklanych kamyków.
W efekcie dostał dwa takie kompozycje, i otrzymał wiele zabawy prac podjętych i zakończonych prac.
Sukulenty postanowił posadzić oddzielnie, tak wyglądały lepiej.
W ciągu zaledwie kilku miesięcy od mini-ogród w moim domu, zdałem sobie sprawę, że nie było pewne elementy oshibki.Derevyannye były klejone z białego kleju i wody zaczęły kształtować, jakby były pokryte kilkoma warstwami lakieru. Trzeba było zbudować nowe ogrodzenie i Taczki. PVA klej zastępuje się chwilą.
zrębki zaczęło gnić również z wody, wymieniłem je żółtą miękiszu. A teraz, nigdy nic nie gnije. I niedawno wszedł dwie dowolne kolejne grzyby. Widocznie torfu hit.
I przeszczepione kilka roślin. Bardzo dobrze złapany ficus karzeł. I zaczęła rosnąć.
Nertera nie przeżył, to musiał zostać zastąpiony, too.
Kolejny kawałek wylądował tutaj soleyrolii podczas jej przeszczep. Ona jest również bardzo przyjemne.
Bardzo lubię ten zakątek ogrodu - jak wtedy, gdy właściciel domu zostawiła grabie i łopatę i poszedł czasu. Cały czas wydaje się, że o to, aby przyjść.
Kiedy iść do drugiego garnka, zawsze patrzę w altanie.
Kto to jest interesujące, aby ukryć?
Roślina ta bliżej.
Wszystko o pstrych liściach.
Chlorophytum, gdy staje się duża, konieczne jest przeszczep sam
Ta pula mieszka również ficus.
Ale to roślina, nie mogę znaleźć nazwy, może ktoś mi powiedzieć.
Oto kompozycja z sukulentów dzisiaj.
Wszystkie trzy przedszkola I posypać codziennie podlewać co drugi dzień. Od czasu do czasu przynieść nawozu.
Nie mogę czekać na otwarcie sezonu letniego, a jednocześnie dbając o jej małym ogrodzie. Bardzo miło po prostu siedzieć i patrzeć na nią, nastrój natychmiast poprawiła!
- Mój dom eksperyment z kaktusa!
- 4 Atrakcyjne ogrody projekt mini
- Nowy rok cuda
- Phalaenopsis mini Pierwsze pozytywne doświadczenia
- Ficus: bezpretensjonalne piękno, podlewanie w domu
- Jeden lub więcej havortiyi nie tylko
- Prezentacji mojego projektu:
- Teraz wiem, ed dokładnie spełnienie marzeń !!!
- Czas gwiazdowy hiacynty i tulipany
- Hippeastrum w okresie odpoczynku
- Berberysu krzew zdobi ogród
- Przyjemnych niespodzianek
- Nadal zapoznają
- I stał się kwiaciarnia -
- Mini-konkursu „Mój ogród kwiaty”
- Scheffler w moim domu
- Mój pierwszy sezon wakacyjny (
- Ogród Stephen Vellas z materiałów pochodzących z recyklingu
- Mini ogród w doniczce - Wybierz rośliny
- Nowy trend w ogrodnictwie - mini ogród w doniczce