Soczysty ogród
Wideo: DIY OGRÓD sukulentów własnoręcznie
Miski, garnki, kosze Svetlana - całe ogrody sukulentów. Co zainspirowało cię do stworzenia takich wspaniałych kompozycji, nie łatwiej i bezpieczniej utrzymać rośliny w pojedynczych opakowaniach? Nie jestem biologiem i estetą. I choć jego roczny urlop nie poświęcić resztę na morzu, i odwiedzić wystawę kwiatów w Moskwie, Kijowie i innych miastach, nie postawił sobie za cel, aby stworzyć najbardziej dużą kolekcję.Te 120 gatunków, które mam teraz, całkiem zadowolony. Ponadto preferuje się małych próbek, ponownie dla wygody - Myślę, że rośliny potrzebują do pomocy i nie ciężar osoby, zabierając ze sobą cały wolny czas i przestrzeń życiową. Dlatego okazy zarośnięte odmłodzony.
Wideo: Tworzenie składu sukulentów
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to wszystkie nowo importowane rośliny są starannie sprawdzona podczas miesięcy zawieszone w kwarantannie. Dopiero potem wykorzystać je w kompozycji. Jak długo kompozycje zachowują swoją atrakcyjność? Prawdopodobnie kilka lat, ale ich rośliny przesadza się kilka razy w roku. Przyjemność z procesem selekcji roślin, i oczywiście, rock.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Piękne kaktus i sukulenty w kompozycjach
- Moi rastyuhi początkujących
- Skład sukulenty na codzień i na nowy rok
- Tworzenie krok wchodzących skład
- Wielka migracja sukulentów
- Po raz kolejny o miłości! Lub klirens lądowania i soczyste ogrody
- Moja kompozycja z sukulentów
- Soczysty ogród lub wyrośliśmy
- Daisy Garden dolgotsvet
- Ogród w akwarium
- Kompozycja kaktus
- Ogród w butelce
- Sedum w florariume z sukulentów
- Coś z wystawy storczyków
- Jak przeszczep sukulenty pokój
- Kaktus soczyste w domu
- Magnesy ogrodowe
- Jak stworzyć kompozycję sukulentów
- Kwiaty lub rośliny: przedstawienie prezent, który Twoim ulubionym?
- Fitoprojektowanie meble
- Zapraszamy do odwiedzenia wystawy kaktusów!