Wiosna nadeszła wiosna droga!
Wideo: Lubow Orłowa. Wiosna nadchodzi Spring Road
Witam drodzy, mój ulubiony tsvetomany, tsvetolyuby i hodowcy czekali !!! kwitnienia mój fialochek dozhdalas.Smotryu i dziewczęta rozkwitać vovsyu.Vot i też chcą się pochwalić. Są to moja piękna ... Generalnie różowy kolor, chociaż Docha mówi, że to jej ulubiony kolor. Nazwy odmian nie wiem, ale to nie ma znaczenia, ja je kocham. I to piękno Czekałem dolgo.Vot podziwiam, to Terry. I ten piękny biały jak nevestushka, kiedyś na moim awatarze. To jest mój pierwszy fioletowy, obychnaya.No zawsze w rozkwicie.Tutaj chcę pokazać moje dziatki, nie mogę być dozhdus.Dolzhny niebieski, bordowy i biały z zielonym odcieniem.A to jest moja podokonik irysa, wygląda na sever.Sveta tyle w przedniej części domu z światła i pokoju svetlo.Vot szczęście. Nawet na ulicy jeszcze mamy zimę, niedawno Blizzard, to nie był mój zimoy.A urody podobała mi. I kolejny eksperyment: Niedawno miałem urodziny i prezentowane róże do mojego wielkiego golandskie.Rostom Dochu. Wyciąłem przed nimi i umieścić w wazonie, i umieścić szczątki w słoiku z vodoy.I zobaczyć co się stało. Nie sądzę, że będą one rosnąć w domu, ale kto znaet.V naturę wszystkich byvaet.Ladno utomila.Vot mam taką wiadomość dla mnie, chcę się podobać i vas.Zhdu komentarze i opinie. Dziękuję!
- Długo oczekiwany kwitnienia
- Czekał kwitnienia
- Fiołki - moja pasja!
- Fioletowy aktualności
- Rastyuhi kuchnia
- Moje „szczęście kobiet” - Spathiphyllum
- Mój obiecany Fialochka
- Moja gloxinia
- Mój ulubiony fuksja !!!!
- Trochę o moim współlokatorem
- Orchid zdobyłem mąż
- Także moje róże
- Piękna wiosna przyszła i ucieszyła się !!!
- Moja rozachki
- Mój pokój róża
- Kocham cię, moja wiosna!
- Przyjedź moje kwiaty są bardzo mile widziane !!!!
- Nephrolepis
- Agawa filifera
- Że kwitło Clivia
- Blooming Rose i jej sąsiadów