Rodzaje domu kaktusy
Więc zdecydowaliśmy się zaprzyjaźnić z kaktusa! Może on podoba Ci się jego bezpretensjonalność. Może za wygląd kolczastym rozważyć jego duszę przetargową?
Video: KWIATY przystojny kolczasty kaktus
Troska Kwiaciarnia koniecznie zaopatrzyć bagaż niezbędną wiedzę! I będę mówić o rodzajach domu kaktusy, które przykuło moją uwagę.
Blossfeldia (Blosfeldiya) -chudesny miniaturowy kaktus bez kolców! Bardzo wybredny jak jego narodzin - Argentynie i Boliwii, a rośnie w powierzchniach kamiennych oraz w szczelinach skał. Grown ich eksperymentalne sadzenia kaktusovedy selenitsereusa na szczytach pędów. Potem kwitnie kaktus skwapliwie!
Astrophytum (Astrophytum) - prawdopodobnie najbardziej bezpretensjonalny rodzaj domu kaktus. Bardzo wzruszające kwitnie, gdy czuje się miłość i opiekę.
Dolichothele (Dolihotele) - skromny brodawkowatego kaktus z Meksyku. Co ciekawe duże jasne żółte kwiaty, dające długi żółto-zielone owoce. Potem przejmuje dziesiątki dzieci i życia korzystających!
Pojone kaktusy powinny nadal być, ale z umysłem. Pamiętaj, aby poprosić o preferencjach swojego wybrańca! A on na pewno dziękuję!
- Jak podlewać kaktusa w zimie?
- Kaktus pustynia - moje kolczaste ze zwierzętami
- Kaktus Echinopsis - kwitną
- Elegancki biały kaktus w domu
- Kaktus na nodze
- Mój kwitnący kaktus
- Zakwitnie kaktusa?
- Cactus że kwitnie
- Cactuses rośliny z igłami
- Kaktus-jak bicz - najbardziej niezwykły kaktus
- Astrophytum urządzone
- Astrophytum - niezwykły kaktus
- Lithops - miniaturowy kaktus
- Najczęstsze typy kaktusa krytym
- Różnorodność domu kaktusy
- Mały kaktus. Jak z dzieckiem rosną przystojny
- Kaktus soczyste w domu
- Kaktus domu - egzotyczne rośliny w oknie
- W kwietniu dzień: żółwi i kwitnące kaktusy
- Dorastałem jako kaktus!
- Kaktus w Internecie: interesujących faktów na temat kaktusów w sieci światowej